Bliv slank med fisk

At fisk er sundt for mange ting, har vi længe vidst. At fisk også direkte er slankende, er derimod nok nyt for de fleste.

Et regelmæssigt indtag af fisk og skaldyr får overvægtige til at tabe sig mere, end de ellers ville have gjort, hvis de var på en energireduceret kost. Det viser en ny, dokumenteret forskning fra Islands Universitet udført under det EU-finansierede projekt Seafoodplus . Hvor er det dog herligt endelig at få dokumenteret, hvad vi længe har vidst , udtaler Inge Kauffeldt fra De Danske Vægtkonsulenter. Vi har gennem mange år registreret særligt flotte vægttab hos personer, der spiste fisk tre gange eller mere om ugen. At det nu også er videnskabeligt bevist er meget glædeligt.

324 overvægtige personer fordelt på fire grupper deltog i undersøgelsen, der strakte sig over otte uger. De grupper, der spiste mager eller fed fisk samt fiskeolie, tabte sig i gennemsnit et kilo mere end de grupper, der ikke spiste fisk. Jeg håber meget, at denne undersøgelse kan få endnu flere danskere til at spise fisk, fortsætter Inge Kauffeldt. Fisk skal spises, mens den er helt frisk og den skal ikke indeholde ben. Derfor har vi også allieret os med Skagenfood, der siden 2004 med stor succes har leveret helt frisk, nyfanget og håndfileteret fisk til vores mange medlemmer.

Fisk smager fantastisk godt, og det er både nemt og hurtigt at tilberede , slutter Inge Kauffeldt. Alene derfor bør vi alle spise fisk, så ofte vi har mulighed for det. Selvom du ikke har brug for at tabe dig, bør du også spise fisk, da det tillige er dokumenteret, at omega 3 fedtsyrerne i fisk har en lang række helbredsfremmende virkninger .

Du kan læse mere på www.vaegtkonsulenterne.dk, hvor du også kan bestille opskriftsbogen Spis dig sund med fisk af Inge Kauffeldt.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *