Bliv klar til ferien med meditation

Det kan være svært at gå direkte fra hektisk arbejdshverdag til afslappet sommerferiestemning. Med meditation kommer du hurtigt ned i feriegear, så du kan nyde hele ferien fuldt ud. Moderne meditation er videnskabeligt dokumenteret, alle kan lære det, og det behøver ikke tage mere end 10 minutter.

Når sommerferien står for døren, udløser det ofte travl aktivitet. Mange løse ender skal på plads, før arbejdspladsen kan forlades, og ferien kan gå i gang. Også på hjemmefronten er der mange praktiske gøremål, som kræver en indsats før ferien. Derfor går de første mange feriedage ofte med at falde til ro og komme i sommerferiestemning men sådan behøver det ikke at være. Ved at meditere kan du på kort tid bringe dig selv i en ustresset og afbalanceret tilstand og blive ferieklar.

Videnskabeligt dokumenteret metode
Meditation er en videnskabeligt veldokumenteret metode til at skabe ro, overblik og velvære. Det er eksempelvis bevist, at meditation:
sænker mængden af stresshormonet kortisol i kroppen
øger evnen til at fokusere og være nærværende
gør hjerterytmen og vejrtrækningen roligere
reducerer bekymringer
sænker blodtrykket
gør det lettere at have overskud til at takle uforudsete ting
træner hjernen og øger forbindelserne i hjernen
gør det nemmere at håndtere travlhed og pres
styrker immunforsvaret

Moderne meditation kan læres af alle
Alle kan lære at meditere og med lydfiler, som afspilles via computer, iPad eller mobiltelefon har det aldrig været nemmere at komme i gang med at meditere. Bare 10 minutter hver dag kan betyde en stor forskel i livskvalitet, livsglæde og overskud. I tusindvis af år har meditation været en del af blandt andet kristne og buddhistiske traditioner, mens den moderne meditation er baseret på den nyeste, videnskabelige forskning inden for neuropsykologi og hjerneforskning. Moderne meditation og mindfulness er mentale teknikker, som gør det muligt at finde ro i en hektisk hverdag uden religiøse undertoner.

10 minutters-meditationer til de travle
Konsulentmeditation er en 10 minutter lang meditation, som er skabt til det travle, moderne menneske og er udviklet i samarbejde mellem Konsulentudvikling.dk ved Eva Holmark og MostlyMeditation.com ved Annette Wernblad. Der findes foreløbig tre forskellige 10-minutters konsulentmeditationer:
1. Morgenmeditation: til at starte dagen op med fokus og overskud, så hverdagens udfordringer og de uventede opgaver kan håndteres med overskud og energi.
2. Aftenmeditation: til at slutte dagen af med balance og ro og sikre en god nats søvn.
3. Daglig meditation: til at finde ind i nærvær, overskud og effektivitet. Den daglige meditation kan bruges på et hvilket som helst tidspunkt af døgnet.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Eva Holmark
Tlf.: 22 98 26 61
E-mail: eva@konsulentudvikling.dk
www.konsulentudvikling.dk

eller

Annette Wernblad
Tlf.: 36 99 04 12/6060 8640
E-mail: info@MostlyMeditation.com
www.MostlyMeditation.com

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *