Livsstilsændringer for hele livet! På den lette og nydelsesfulde måde!

Hvem kunne tænke sig at få succes med en livsstilsændring, vel og mærke en succes der varer ved.
1. januar nærmer sig, og sæsonen for vægttab og rygestop går ind. Rigtig mange mennesker laver et nytårsforsæt om aftenen den 31. december. De beslutter sig for at det nye år skal være året, hvor de får varig succes deres livsstilsændringer.
De fleste af de mennesker må også sidenhen erkende, at succesen i bedste fald blev midlertidig. Omkring 90 % af dem der forsøger sig med vægttab, oplever at de få år efter, er tilbage ved startvægten eller endnu højere. På samme måde erfarer en del rygere, at de falder tilbage, på trods af en længere periode med succes som røgfri.

Hvem kunne tænke sig at 2012 blev anderledes Hvem ville ønske at 2012 bliver året, hvor opnår de en varig succes med deres livsstilsændring

Hvis du kender til det ønske, så kontakt livsstilsvejleder, foredragsholder og forfatter Ingrid Videbech ( Jeg begynder på mandag og Lever du, eller overlever du ), som gerne fortæller om, hvordan hun for 20 år siden tabte over 30 kilo og hvordan hun har bevaret det gode resultat.
Hør hende fortælle om de 5 vigtige punkter i en livsstilsændring. De 5 punkter hun kalder succesblomsten .
De 5 punkter som også blev benyttet, da hun selv sluttede 30 år som ryger (uden at tage på). Hør hvordan det kan blive på den lette og nydelsesfulde måde. Den hvor hjerne og krop arbejder sammen, i stedet for imod hinanden, som det ofte sker med den almindelige slankekur.
Få nøglen til hvordan det er muligt at skabe motivation, og hvordan den vedligeholdes, uanset hvad målet er. Se mere og kontakt Ingrid Videbech på www.paamandag.dk

Vi lever i en travl hverdag. Derfor kan det være svært få tid til at afsætte en fast dag om ugen, når vi ønsker hjælp til en livsstilsændring. På trods af den travle hverdag, er der alligevel hjælp at hente.
Med et medlemskab af mandagsuniverset.dk, er der mulighed for at få gode råd, opbakning og fællesskab omkring et livsstilsprojekt.
Mandagsuniverset.dk er medlemsklubben for dem der ønsker støtte til at gennemføre en livsstilsændring, men som ikke har mulighed for at komme hjemmefra på en fast kursusdag.
Det er klubben for dem, der gerne vil kunne hente hjælp når det passer dem, og ikke vente til næste mødegang med at få opbakning og svar på deres spørgsmål.
Stedet hvor der altid er inspiration at hente fra Ingrid Videbech, som selv har gennemgået processen. Her er masser af hjælp til at skabe og vedligeholde motivation. Sådan så resultatet ikke bliver ligesom alle de andre gange, hvor der blev forsøgt forandringer.

For yderligere information kontakt Ingrid Videbech på tlf. nr. 51944518 eller på ingrid@paamandag.dk, eller læs mere her www.paamandag.dk

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *