Efterårets energiboost

The wisdom of energy Uniting heart and mind

Energi er et begreb, vi mennesker ofte bruger i flæng. Vi bruger det eksempelvis omkring vores fysiske tilstand, jeg er lav på energi eller til at beskrive en person, hun har en fantastisk energi eller til at beskrive en stemning, her er der god energi . Men hvad er energi når det kommer til vi menneskers potentiale, hvordan arbejder man med denne energi og allervigtigst, hvordan optimerer man denne energi

På seminaret The Wisdom of energy Uniting heart and mind findes svaret. Det er nemlig lykkedes Body Mind Solution at samle nogle af Danmarks største kapaciteter inden for dette højaktuelle område. For at gøre seminaret jordnært og praktisk anvendeligt har foredragsholderne tilsammen en videnskabelig, alternativ samt ikke mindst praktisk og personlig tilgang til emnet. De er vidt forskellige hvad angår arbejdsområde, baggrund samt alder, men alle formår de at leve ud fra deres indre visdom, drømme og oprindelige ønsker. De er dermed i beundringsværdig kontakt med deres hjerte og har måske netop derfor været i stand til at udrette store ting til glæde for dem selv og mange andre mennesker.

Dato: Lørdag den 10. oktober og søndag den 11. oktober 2009
Tidspunkt: Fra klokken 09.30 til 16.30
Sted: Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby
Arrangør: Body Mind Solution

På seminaret vil man bl.a. opleve foredragsholdere som Remee, Claus Hancke og Rasmus Ankersen. Remee forstår i en sjælden grad at være nytænkende og have fingeren på pulsen øjensynligt uden at gå på kompromis med sig selv. Trods sin stadig unge alder har Remee en sjælden visdom og tilgang til livet, som vi alle kan lære noget af. Claus Hancke er formand for Scandinavian Board of Chelation Therapy. En holistisk læge, der i mange år har kæmpet for sine anderledes synspunkter, sine anderledes behandlinger, og ikke mindst kæmpet for, at hver eneste borger lærer at tage ansvar for sin egen energi og dermed sit helbred. Rasmus Ankersen har i en alder af kun 25 år skrevet bestseller bøgerne Leder DNA og En vinders DNA . Når det kommer til præstationsudvikling, er Rasmus sandsynligvis en af de personer i Danmark der ved mest herom.

I løbet af seminaret vil man møde 7 foredragsholdere, og 7 foredrag hvorimellem der er en rød tråd. Man vil opleve en synergi, som vil give et energiboost, og man vil få en visdom samt værktøjer, der er essentielle for den tid og energi, vi netop nu befinder os i, udtaler direktør, Peter Kjestrup fra Body Mind Solution.

For Body Mind Solution er krop og sind uadskilleligt, når ens resultater skal forbedres. Virksomheder og privat personer undervises omkring det, de ikke lærte i skolen. Nemlig tanker, følelser, energi og fantasi, som er så afgørende for de resultater, vi opnår.

Deltagelse i seminaret KUN 1.500,- kroner (inkl. moms og fuld forplejning, som er lavet på de bedste råvarer).
Deltagelse kan bestilles og registreres på www.bodymindsolution.dk

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *