Fitness World lancerer rigtig billig fitness

Med nyheden – træn fitness og bodybike for kun 129 kr om måneden giver Fitness World igen endnu flere danskere muligheden for at træne

Udviklingen af Fitness World har bevist, at kvalitetsfitness til rimelige penge spiller en stor rolle for udbredelsen af fitness. Derfor lanceres nu et produkt, der henvender sig til en stor gruppe, men som samtidig er billigere at håndtere og derfor kan tilbydes markant billigere.

For kun 129 kr. om måneden kan unge fra 15-17 år træne ubegrænset fitness og bodybike i deres lokale center. Selv om ungdomsgruppen generelt er meget bevidst om vigtigheden af træning, så er økonomien for mange af dem en afgørende faktor for, om de kan træne fitness.

Vi er velvidende om, at dette produkt også vil være attraktivt for mange andre. Vi har den udfordring, at vi ikke ved, hvor mange flere produktet vil tiltrække. Så for ikke at overfylde alle vore centre åbner vi kun i første omgang for dette produkt for alle aldre i 3 store centre på Frederiksberg, Nørrebro og i Kolding. Men det er ambitionen at udbrede produktet meget mere siger Fitness Worlds adm. direktør Per Lyngbak Nielsen.

Vi har en stor kapacitet på byggeprojekter, og vi har planlagt hele 11 nye eller større udvidelser af centre i dette halvår. Halvdelen bliver brugt på udvidelser for at kunne servicere nye medlemmer. Men det er oftest ikke muligt at udvide, så vi skal tænke os godt om med nye større tiltag fortæller Per Lyngbak Nielsen.

Der er ingen tvivl om, at vi med dette tiltag yderligere vil udvide markedet for fitness i Danmark, Men når det er sagt, så forventer vi langsigtet kun få lønsomme spillere i superlavpris segmentet, da det både kræver kapital og viden om, hvordan man driver billig kvalitetsfitness. Selv om de trænende kun betaler 129 kr.,forventer de samme høje service, maskiner og indretning som dyrere produkter og det får de hos os slutter Fitness Worlds adm. direktør Per Lyngbak Nielsen

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til:
Administrerende direktør Per Lyngbak Nielsen
Fitness World A/S
Telefon 2190 0000

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *