Between time and being

Cd en Between time and being er skabt tæt samarbejde mellem komponist/lydproducer Viggo Steincke og fysioterapeut/kursusholder Lotte Paarup.

Musikeksemplerne er blevet vendt og drejet og testet på kursusdeltagerne. Hvad kan optimeres, er der lyde eller instrumenter, som modarbejder helheden, hvad fungerer og fremmer hensigten, nemlig at skabe den helt rette lydkulisse for meditation, åndedrætstræning og mentalt velvære.

Lotte Paarup:
Between time and being giver mig fuld inspiration og lyst til at mærke efter – helt ind til det inderste. I mit arbejde med åndedrættet, afspænding og Pilates giver musikken en helt speciel energi og stemning, jeg aldrig har fundet i anden musik.

Jeg anbefaler musikken til alle, der arbejder med krop og sind hvad enten det er meditation, åndedrætstræning, forskellige bevægelsesformer som fx Yoga og Pilates eller bare til en stille stund derhjemme i stuen .

Between time and being indeholder to lange numre.
Idearing har en langsom rytmisk puls. De melodiske temaer snor sig mellem hinanden, nærmest i dialogform mellem kalimba, guitar, sopransaxofon og stemme.
Message from the Moon er flydende i strukturen, bygget op om et enkelt tema.

Ligesom en ide vokser ved at blive vendt og drejet og anskuet fra forskellige vinkler, på samme måde er musikken bygget op omkring gentagelser og variationer over disse.
I den sammenhæng er Between time and being således et auditivt spejling af en mental, kreativ proces.
Between time and being er et effektivt værktøj, når der skal turbo på innovation. Med musikken som baggrund skabes den fornødne ro til mental fokusering.

Viggo Steincke:
Som komponist er jeg naturligt optaget af kreativitetens væsen: Hvordan opstår ideerne, hvad henholdsvis fremmer og hæmmer den kreative proces Arbejdet med at indspille musikken har næsten været at opleve min egen skabertrang indefra.

Viggo Steincke: Komposition og produktion, www.steincke.dk
Marianne Christensen: Stemme
Jakob Mygind: Sopran sax
Ove Bering: Coverart
Jens Ole Amstrup: Coverdesign

Between time and being kan købes på www.denintelligentekrop.dk for DKK 149,00
– hvor du også kan høre samtlige numre.

Den Intelligente Krop er etableret i 2004 og er siden vokset markant for i dag at være et af de mest populære steder på nettet for indkøb, der bidrager til en sund livsstil. Visionen er at gøre det muligt at skabe en intelligent krop at forene krop, sjæl og psyke, selv om vi lever i en travl og hektisk hverdag.

For yderligere information, billed materiale og presseeksemplarer kontakt Tommy Gernot på 44 92 73 49

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *