***SPAM*** Kredsløbsmålinger afdækker sygdomme

–Sygeplejersker bruger ny metode.

Smerte uro eller krampe i benene, hævede ben, nedsat bevægelighed og sår, der ikke heler, er blot nogle af de sygdomme og skavanker mange går rundt med. Det kan alt sammen være symptomer på nedsat kredsløb, noget som målinger af blodtrykket på armene ikke afslører. Derfor måler Actera klinikkerne blodtrykket både på armene og benene, Resultatet giver et langt mere sandfærdigt billede af kredsløbstilstanden.

Du kender det sikkert. Lægen sætter manchetten på armen, pumper luft til den strammer og kort efter er dit blodtryk målt. Men der er en anden og mere effektiv måde at måle blodtrykket på. Hos Actera klinikkerne måler sygeplejerskerne også blodtrykket på anklerne og ved storetæerne. Det er en enkel og smertefri metode, der straks viser, om du har nedsat kredsløb.

Stigende interesse hos praktiserende læger

Praktiserende læger har også fået øjnene op for, at målinger af blodtrykket i anklen er mere effektive end målinger af blodtrykket i armen. Ca. 250.000 danskere har åreforkalkning i benene uden at vide det. Opdager man åreforkalkning i tide, kan man bl.a. forebygge blodpropper.

Behandling uden smerte

Metoden med at måle blodtrykket på benene har Actera klinikkerne brugt siden år 2000. Bag klinikkerne står erfarne sygeplejersker, som alle er specialuddannede til at foretage Actera behandlinger mod nedsat kredsløb.

Ved første besøg på klinikken måler sygeplejerskerne blodtrykket på overarmene, på begge anklerne og ved storetæerne. På denne enkle måde kan de afsløre om et nedsat kredsløb er årsag til skavankerne. Er blodtrykket lavere ved anklen end ved armen kan det tyde på åreforkalkning. Med den faglige baggrund som sygeplejerske, vurderer de altid, om patienten bør opsøge sin læge.

Konstaterer sygeplejersken hos Actera nedsat kredsløb, tilbyder klinikken en behandling med elektromagnetiske felter, der uden medicin og bivirkninger, har en dokumenteret virkning på nedsat kredsløb. Imens hviler patienten i en lænestol.

Behandlingen tager 25 minutter og er ikke forbundet med smerte og ubehag. Den elektromagnetiske behandling øger blodgennemstrømningen i kroppen. Blodet sørger for at transportere ilt og næringsstoffer ud til kroppens celler og fjerne affaldsstoffer, og en god cellefunktion er en forudsætning for al heling og restitution.

Oplysning om nærmeste Actera klinik: www.acterasygeplejeklinik.dk eller, WWW.acterasygeplejeklinik.dk tlf.97 26 64 40, tlf.66 18 16 00, tlf.35 13 66 25
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *