Repons på nyhedshistorien 11 sygehuse får sur smiley: Personalet er alt for presset

I den verserede pressehistorie 11 sygehuse får sur smiley: Personalet er alt for presset nævnes Aleris-Hamlet Hospitaler i Søborg (tidl. Privathospitalet Hamlet) på en måde, der antyder, at hospitalet skulle have alvorlige problemer med arbejdsmiljøet. Arbejdstilsynets hjemmeside dokumenterer dog, at samtlige Aleris-Hamlets afdelinger har grønne smileys herunder også hospitalet i Søborg. Se http://arbejdstilsynet.dk/da/tilsyn/smiley/smileysogning-resultat.aspx &companyname=privathospitalet+hamlet&enhedstype=p.

Anledningen til, at Aleris-Hamlet skulle være berettiget til en sur smiley, var et tilsyn efter en ombygning i efteråret 2012. Her blev hospitalet i Søborg pålagt at rette op på fire mindre forhold vedrørende udsugning, ventilation og træk. Disse blev kort efter besøget udbedret, hvilket Arbejdstilsynet bekræftede allerede i december 2012.

I en eventuel videre dækning af sagen skal vi appellere til, at der tages højde for ovenfor beskrevne forhold. Således opfordrer vi til, at Aleris-Hamlets navn ikke nævnes i en sammenhæng, hvor man kunne få den opfattelse, at vores hospitaler har sure smileys.

Nis Alstrup
Adm. direktør, Aleris-Hamlet Hospitaler

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *