Mio udvider serie af cykel gps?er med cykelcomputere

Mio Cyclo 100 serien er et nyt sortiment af flotte cykelcomputere for den sportsinteresserede cyklist, der gerne vil have en daglig træningspartner, der holder øje med resultater og ens sundhed.

“Vi er stolte af, at kunne udvide vores portefølje af gps er til den sportsglade cyklist. All, der leder efter den perfekte træningspartner kan finde en i Cyclo 100-serien”, siger Piet Deschuymer, Vice President Sales & Marketing MiTAC Benelux.

Mio Cyclo 100
Mio Cyclo 100 er en flot cykelcomputer, som registrerer tid, hastighed, distance, stigning, kalorieforbrug og ruter med den indbyggede gps. Den er klar til brug og kan monteres på hvilken som helst cykel. Enheden har en refleksfri 1,8 tommer skærm, en enkel menu-struktur og et instrumentpanel, der kan tilpasses.

Mio Cyclo 100 har et kompakt og vandtæt design (IPX7) med lang batterilevetid (op til 18 timer), hvilket gør den velegnet til alle vejrforhold og ruter.

Med den personlige træningspartner kan cyklisten udfordre sig selv for at forbedre sine resultater. Efter cykelturen er det nemt at analysere de registrerede ruter og dele dem online via Mio Share-programmet. Mio Share er også dér, hvor man håndterer enheden og finder de seneste opdateringer mv.

Mio Cyclo 105-serien
Sammenlignet med Mio Cyclo 100 er Mio Cyclo 105-serien som består af tre enheder udrustet med ekstra tilbehør som måler resultater og sundheden.

Mio Cyclo 105 har en indbygget ANT+-sensor som kan tilsluttes pulsmåler, kadance- og hjulsensor. Mio Cyclo 105 H er også udrustet med ANT+-sensor, men har derudover også en trådløs pulsmåler. Endelig byder Mio 105 HC på en fuldstændig pakke med ANT+, en trådløs pulsmåler og kadance- og hjulsensor, som kan evaluere resultaterne og forbedre sundheden den er designet til racerkøreren og mountainbike-cyklisten. Mio Cyclo 105-serien byder på en enhed til alle slags behov.

Vejledende priser, tilgængelighed og yderligere materiale
Mio Cyclo serien kan købes fra slutningen af september i specialiserede cykelbutikker landet rundt. Oversigt over forhandlere findes her: www.mio.com/cyclo.

Vejledende priser er:
Mio Cyclo enhed Pris i euro/Pris i danske kroner
Mio Cyclo 100 139,99 1.043
Mio Cyclo 105 169,99 1.266
Mio Cyclo 105 H 209,99 1.564
Cyclo 105 HC 239,99 1.788

For mere information, besøg venligst: http://eu.mio.com/en_eu/bicycle-navigation.htm

For mere information og mulighed for test af produkter, kontakt venligst:
Elisabeth Due, Frontal, tlf.: 33 31 00 12, mobil: 50 51 38 20
Jan Laursen, Salgschef hos Egedesø A/S, mobil: 20 99 42 20

Om Mio
Mio udvikler og markedsfører produkter, der gør brugere i stand til at drage fordel af den nyeste udvikling inden for navigation og mobile tjenester. Mio blev etableret i maj 2002 og har nu afdelinger i Europa, Taiwan, Kina, Nordamerika, Australien, Japan og Sydkorea. Mio har i øjeblikket 900+ ansatte på verdensplan og sælger og markedsfører sine produkter i over 38 lande og områder. Mios slogan, Explore More , fokuserer på at ændre den måde, mennesker oplever verden på ved at lade brugere vide, at de kan udforske verden nemt og frit. Mio ejes af MiTAC Europe.

Om Egedesø A/S
Egedesø blev grundlagt tilbage i 1935 og er i dag en moderne handelsvirksomhed med 36 ansatte, der importerer og distribuerer cykeludstyr i mærkevareklassen til landets cykelhandlere. Egedesø har i dag 19 agenturer og 34 procent af markedet, hvilket gør dem til Danmarks største importør af cykeldele og -udstyr. Egedesø driver også B2B cykelportalen, Bikersbest (www.bikersbest.dk), hvorfra man kan se hele sortimentet.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *