Københavns Universitet og Probana samarbejde

Københavns Universitet og uddannelsesvirksomhden Probana – Der er kendt for sine mange e-learning uddannelser for ledere og erhvervsfolk – har i dette efterår indgået et omfattende samarbejde omkring den nye spændende Ernæringsrådgiver-uddannelse.

Undervisningen på uddannelsen er udarbejdet og gennemføres i samarbejde med Københavns Universitet og professor Arne Astrup, og hele e-learning og undervisningsplatformen er udarbejdet af Probana.

Selve uddannelsen sætter nye standarder inden for kost & ernæringsrådgivning, læs mere på www.probana.com/erku.asp

Med en uddannelse som Ernæringsrådgiver modtager du ikke kun en god certificering, som du kan bruge karrieremæssigt, men du lærer om de forskellige næringsstoffer, vitaminer & mineraler – direkte fra de dygtigste og mest anerkendte inden for området. Du lærer om ernæringsrigtig kost, og den betydning kosten har for mennesker. Du får undervisning i emner inden for ernæring, fødevarer og forbrug. Du stifter desuden bekendtskab med pædagogisk teori og praksis og lærer at formidle din viden om sund mad og livsstil. Også får du dig et solidt netværk, som kan have betydning for både dine karriere samt personlige udvikling fremover.

Læs mere på www.probana.com/erku.asp

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *