Banebrydende gratis service forbinder løbere verden over

Gratis dansk service på Facebook gør mærket på din GPS tracker ligegyldigt alt kan deles

Om det er på stranden i Blokhus eller rundt om søerne i København, så spænder danskerne oftere end nogensinde en GPS på armen og tager sig en løbetur. Løb er godt på vej til at blive danskernes nationalsport nummer et.

Sportsbutikkerne melder om stigninger i salg af løbesko og -udstyr på mere end 20% det sidste år, og der er kommet 40% flere produkter og gadgets, såsom GPS ure, henvendt til løbere. De nye løbeure og mobiltelefoner med indbygget GPS gør det muligt at følge egne resultater tæt, men de skaber også mulighed for at dele dem med vennerne eller konkurrenterne fra løbeklubben. Men hvordan gør man løb mere socialt, og hvordan deler man resultater med en fætter i Holbæk når han løber med en iPhone og man selv bruger et Garmin ur

De spørgsmål stillede skaberne af den nye service Activities , der gør det muligt at dele resultater uanset hvilken dims man har haft med på armen.

Vi er jo grundlæggende sociale væsener, og for at være helt ærlig, så syntes jeg at det er en rigtig god ide at anvende sociale medier til at understøtte fysisk aktivitet. Vores produkt bruger de sociale dynamikker til at inspirere og motivere os til at leve sundere , fortæller idemand og medejer af Activities Mads Rydahl. Vi har skabt en service som gør det nemt at dele informationer om løberuter verden over på tværs af skostørrelser, GPS ure og smartphones. Og for virkelig at kunne ændre verden, så skal sådan en service naturligvis også være gratis!

Mads Rydahl og hans partner, der begge er både habile løbere & gadget freaks, har det sidste år arbejdet hårdt på at få visionen om et universelt forum for løbedata realiseret. Ideen om at det skal være ligegyldigt hvilken dims man tracker sin rute med, har båret frugt; Flere løbeklubber er i gang med at teste servicen og antallet af nye brugere af Activities på Facebook er i himmelflugt. Fitness centre med løbehold og arrangerede løb rundt omkring i Danmark er ligeledes også meget interesserede i denne nye måde at dele resultater og holde sig opdateret omkring sin sport uanset hvilket udstyr man bruger til at måle det.

Ikke kun for venner også for konkurrenter og venner du ikke har mødt endnu
Activities er en integreret service på Facebook. Find de mest populære løbe- og cykelruter i dit lokalområde, hent dine egne data fra Nike+, RunKeeper, Garmin, Endomondo, og se hvem der har besøgt de samme steder som dig. Følg dine venners aktiviteter, men bevar fuld kontrol over dine egne data, og hvem du deler dem med. Du kan føre løbedagbog, lave din egen løbegruppe, eller blot nyde at samle dine resultater på et sted uanset hvor mange forskellige GPS dimser du har.

Du finder Activities her;
http://apps.facebook.com/activities/

(*) Kilde:http://www.b.dk/danmark/danskerne-bruger-millioner-paa-loeb

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *