Palmfitness har ramt plet med sit eksklusive og lækre træningsmiljø

Den første tanke der slår en, når man træder ind af døren til Palmfitness, er ganske enkelt, wauw ! Nørregade i det indre København, så langt fra den stereotype opfattelse at man næsten ikke kan forestille sig, at der ligger et træningscenter. Det er i enhver forstand, A true diamond in the rough .

Det første man bemærker ved Palmfitness er den imponerende stueetage med det nyeste udstyr indenfor styrke- og konditionstræning. Gennem de store vinduer mod henholdsvis Krystalgade og Nørregade, strømmer det ind med naturligt dagslys. Læg hertil en stor flot metal trappe, der giver dig adgang til endnu et workout område i kælderen, og du har nu et virkelig inspirerende træningsmiljø.

Teamet på Palmfitness har kun været sammen i kort tid, men de har allerede formået, at skabe en næsten hjemlig og hyggelig atmosfære. Resultater, ikke tomme løfter, er missionen her, og får man talt med personalet og andre medlemmer, bliver man hurtig klar over, at det er mere end bare et motto.

Denne tankegang er gennemgående for hele konceptet omkring Palmfitness. Al belysning og ventilation i centret er energi besparende, hvilket betyder, at centret kan nøjes med et watt forbrug på 1/3 af et normalt fitnesscenter, og da lyset ikke afgiver varme på samme måde som almindeligt lys kan det sammen med centrets ventilationssensorer nedsætte strømforbruget. Der er desuden sensorer i træningssalene, så lys og ventilation går i dvale, når rummene ikke bruges.

Det er Marc Palm, der står bag det nye center, og han fortæller, at han længe har haft en drøm om at kaste sig ud som selvstændig efter næsten 15 år i fitnessbranchen. De første mange år var han instruktør, receptionist og souschef, men de seneste 3 år som centerchef hos fitnessdk i Adelgade.

Marc Palm s fornemmelse for service og kvalitet, stiller ligeledes store krav til de ansatte. Palmfitness team består af en gruppe fitness-elskere, der arbejder sammen for skabe de optimale resultater for kunden. Om du er til hold eller individuel træning så skal vi nok sørge for at finde den træningsform der passer dig fortæller Marc Palm. Aerobic klasser som Bodytoning, High Puls samt andre mere moderne hold som fx spinning fylder holdplanen, og det nyeste inden for Pilates er bare nogle af de mange muligheder.

Og trænger du til at forkæle dig selv yderligere efter de fysiske udfordringer, kan man med god samvittighed fylde depoterne op efter træning med en stor smoothie eller en af de mange lækre sandwich fra JOE & THE JUICE, som er fast juicebar i Palmfitness.

Gym og tonic, Ja Tak….

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *