Motionshold.dk – find en motionspartner i lokalområdet

“Medlemmer af hjemmesiden kan oprette motionsaktiviteter og arrangementer i flere end 30 af de største danske byer, og derigennem skabe et aktivt og givende motionsnetværk i lokalområdet. Jeg har oprettet hjemmesiden, fordi jeg af erfaring ved, hvor svært det kan være at holde motivationen oppe, hvis ikke man har det rette netværk.”

Udtalelsen kommer fra initiativtageren, den 37 årige Claus Antony Bang Andersen fra Tranbjerg som i 2012 blev lokalkendt, da han blev hædret for netværkssiden sindnet.dk og modtog Aarhus Kommunes Handicappris.

Åbner over hele landet.
I begyndelsen af august 2013 åbnede Claus for lokale motionsnetværk over hele landet. Sidens motionshold henvender sig til alle, der lige som ham selv gerne vil røre sig mere i det daglige, men som savner selskab og motivationsstøtte under aktiviteterne.

Den rette motionspartner kan være altafgørende for at holde motivationen oppe.
“Overvægt er i dag blevet den største trussel mod folkesundheden, men det kan være svært at bekæmpe den alene.”

For mange er det svært at fastholde sig selv i daglige rutiner med motion og sunde vaner, særligt hvis der ikke er den nødvendige opbakning fra omgivelserne.

Gennem motionshold.dk kan man hente støtte hos andre i samme situation. Så simpelt er det!

Opret et gratis medlemskab. Tilføj en holdaktivitet. Afvent tilmeldinger.
“Jeg har forsøgt at holde fremgangsmåden så simpel som mulig, for at det skal være let at komme i gang. Man opretter sit gratis medlemskab, logger ind med sin profil og herefter kan man enten tilmelde sig de aktiviteter, der er på siden eller oprette sine egne holdaktiviteter, hvor holdkammeraterne kan tilmelde sig. Når man senere har dannet et netværk via hjemmesiden, kan der også oprettes private aktiviteter, kun for interesserede i ens eget motionsnetværk. Jeg har lavet det sådan, at man gratis kan prøve konceptet af, for derefter at tage stilling til, om det er noget man ønsker at fortsætte med.”

Lokale foreninger og virksomheder kan hjælpe os med at opnå et vægttab.
“Jeg har tænkt længe over muligheder for at skabe økonomi til vores aktiviteter i projektet. Og fået den idé, at jeg vil kontakte foreningslivet og mindre erhverv i lokalområdet. Hvis de har nogle flyers, foldere eller andet materiale de gerne vil have husstandsomdelt, kan vi jo støtte hinanden, så vi står for uddelingen via gåben og derved får masser af ekstra motion.”

Søger frivillige.
Siden er landsdækkende men Claus har selv base i Aarhus, hvorfor det er her hans eget fokus kommer til at ligge. Der søges derfor interesserede, som kunne have lyst til at sætte skub i tingene andre steder i landet eller som gerne vil bidrage med det, de nu kan i Aarhus og omegn. Hvis det skulle fange din interesse, kan Claus kontaktes via support linket på www.motionshold.dk.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *