Mælkebøtter gør rent i din krop

De færreste er klar over, at mælkebøtten ikke bare er sejlivet ukrudt, men rent faktisk evner at rydde op i kroppens affaldsstoffer

Følelsen af at være godt og grundigt renset ud i krop og sind efter en veloverstået løbetur eller en omgang fitness er velkendt.

Men det er formentlig de færreste, som ved, at de mælkebøtter, der passeres i vejkanten under løbeturen, er perfekt egnede som supplement til den ugentlige træning vel at mærke, hvis planten serveres som saft. Mælkebøtten har i mere end 2.000 år været anvendt som helse- og urteplante, fordi den hjælper mennesket af med affaldsstoffer og styrker ens naturlige tarmflora.

På Fyn har man kendt til mælkebøttens forunderlige egenskaber i mere end 50 år. Klods opad Lillebælt produceres Fynsk Mælkebøttesaft, en økologisk saft, bestående af pressesaften fra mælkebøttens blomster, blade og rødder. Masser af aktivstoffer, der gavner moderne mennesker optaget af sundhed samt indre og ydre skønhed.

Ikke nok med at mælkebøtten hjælper med at transportere affaldsstoffer ud af kroppen og dermed kan bidrage til en renere hud. Den økologiske mælkebøttesaft, der er et flydende kosttilskud, har samtidig et naturligt indhold af inulin og oligofructose, som stimulerer bifidobakterier i tarmen og indvirker positivt på fordøjelsen.

Alt sammen egenskaber, som er med til at gøre den daglige udskillelse af affaldsstoffer endnu nemmere.

Fakta om Fynsk Mælkebøttesaft

Økologisk mælkebøtteproduktion dyrkning, høst og presning af mælkebøttesaft – foregår så tæt på naturens egen cyklus som muligt. Om foråret sås nye mælkebøttefrø, der året efter er klar til høst. Blomster og blade høstes i foråret. På det tidspunkt findes den højeste koncentration af aktivstoffer i bladene. Tilsvarende høstes rødderne i efteråret, hvor aktivstofferne er trukket ned i plantens rødder. Under saftens tilblivelse sker en mælkesyregæring, der på én gang konserverer og danner vigtige vitaminholdige stoffer.

Fynsk Mælkebøttesaft er en blanding af saft fra blomster, blade og rødder. Der er tale om et flydende kosttilskud. Den økologiske mælkebøttesaft leveres i 2 liters bag-in-box. Fynsk Mælkebøttesaft har et naturligt indhold af inulin og oligofructose (3,7 g/100 ml.), som stimulerer bifidobakterier i tarmen. Ved et dagligt indtag af minimum 4 g oligifructose øges mængden af bifidobakterier i tarmen.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *