Løb for livet!

Brug 6 lørdage på at komme i form, så du aldrig glemmer det. Hvis du vil have noget ud af løbetræningen så skal du lære det ordentligt. Coaching virksomhed tilbyder sommer løbecamp i Frederiksberg Have for dem, der vil prøve en personlig fysisk træner.

Coaching virksomheden, Somduvil®, vil lære dig at løbe. God performance og en sund work/life balance hænger nemlig nøje sammen med, hvordan man har det med sin krop. Derfor har virksomheden indgået et samarbejde med en af Danmarks bedste personlige fysiske trænere, Gry Givens.

Gry vil hver anden lørdag lære dig, hvordan du træner optimalt i forhold til netop din fysik. Det er en investering, der kan vare hele livet. Når I er færdige kan du løbe selv men med bedre resultater og forhåbentlig på en måde, der gør at du selv bliver ved også når sommeren er forbi.

Sommer Camp 2008 løber over 6 lørdage fra d. 21. juni – kl. 9.30–11 i Frederiksberg Have. Du får 1,5 times professionel træning – bestående af løb, leg og sjove øvelser rundt i den gamle have.

"Mit mål med træningen er, at det stille og roligt skal være en fast og integreret del af folks liv. Jeg ønsker at lære dem at træne ordentlig. De skal lære at stå på egne ben og når de kan det, så slipper jeg dem". Personlig fysisk træner, Gry Givens

3 gode råd fra Gry:

Lær at løbe rigtigt.
Træn hele kroppen.
Kombiner din træning.

Så kan du lære det!
Camp datoerne er:

* lørdag d. 21. juni – opstart
* lørdag d. 5. juli
* lørdag d. 19. juli
* lørdag d. 2. august
* lørdag d. 16. august
* lørdag d. 30. august – afslutning

Pris:
For kr. 1400,– ex. moms (1750 inkl. moms) får du hele perioden fra d. 21. juni til d. 30. august – 6 gange i alt.

Tilmelding og mere information
www.somduvil.dk eller ring til Tanja Lewis på tlf. 20 48 46 20

Somduvil®
Somduvil® er en innovativ og dynamisk coaching virksomhed med speciale indenfor god performance og god work/life balance.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *