EU godkendt kosttilskud mod forhøjet kolesterol

Beta-glucan fra havre har vist sig at sænke/reducere kolesterolindholdet i blodet.

Et højt kolesteroltal er en risikofaktor i forhold til udvikling af koronar hjertesygdom

Fødevaresikkerhedsorgan i EU anerkender virkningen

Ifølge EU´s videnskabelige sikkerhedsorgan EFSA er der nu dokumentation for, at betaglukaner har en positiv effekt på kredsløbet.
Undersøgelser afslører, at betaglukaner fra havre kan sænke blodets indhold af triglycerider, LDL kolesterol og totale kolesterol. Det antages samtidig, at denne effekt reducerer risikoen for åreforkalkning i hjertets kranspulsåre.
I følge forskerne bør maden bidrage med mindst 3 gram havre betaglukaner pr. dag for at regulere kolesterol niveauet i blodet.
Andre undersøgelser afslører, at betaglukaner kan regulere blodsukkeret, men her skal man op på 4 gram daglig.
I denne forbindelse indeholder en pose Betaglucare 3 gram betaglucaner. Samtidig indeholder den lille portion på 1 dl. lige så mange fibre som tre portioner havregryn, og gelen, der dannes, er af en højere kvalitet.

Betaglucare er nem at indtage i den daglige kost

En pakke Betaglucare indeholder 28 små doseringsposer med smagløse, sprøde gryn , der er nemme at bruge i forbindelse med morgenmaden eller et hurtigt mellemmåltid.
Du kan for eksempel spise Betaglucare sammen med yoghurt, mælk og havredrik eller oven på grød, salat eller en god smoothie.
Husk endelig rigelig væske, så betaglukan fibrene kan udvide sig og danne den vigtige gel.

Til regulering af kolesterolbalancen er det nok med en enkelt pose om dagen, og til regulering af blodsukkeret anbefales 1 ½-2 poser gerne til morgenmad eller om eftermiddagen for at sikre en god mæthedsfølelse.

Betaglucare forhandles af Helsekostforretninger og udvalgte Matas og på webshops i Danmark. Kan bestilles hjem igennem din lokale Matas butik.

Distributør: Bidro ApS, www.bidro.dk

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *