Erhvervs- og Byggestyrelsen: Patientkufferten har stort velfærdspotentiale

Patientkufferten fra Medisat er af Erhvervs– og Byggestyrelsen blevet fremhævet som et radikalt innovativt produkt med stort velfærds– og erhvervsmæssigt potentiale.

Anerkendelsen skete i forbindelse med Erhvervs– og Byggestyrelsens offentliggørelse af en omfattende analyse af offentlig–private innovationspartnerskaber torsdag d. 5 marts.

Samtidig blev det innovative samarbejde mellem Medisat og OUH Odense Universitetshospital Svendborg Sygehus om udviklingen af Patientkufferten fremhævet og desuden brugt som en af de cases, som Erhvervs– og Byggestyrelsen fremlagde under offentliggørelsen.

Samarbejdsprojektet blev af Erhvervs– og Byggestyrelsen rost for at have forøget folks arbejdsglæde på sygehuset og have medvirket til at gøre sygehuset mere attraktivt som arbejdsplads. Desuden blev det fremhævet som et af de projekter, der mundede ud i et produkt med en dokumenteret velfærdseffekt.

Patientkufferten er en telemedicinsk opfindelse, der muliggør kommunikation mellem patient og sygehus over store afstande. Patienten kan foretage diverse målinger hjemmefra, som efterfølgende aflæses af en behandler på sygehuset. Patientkufferten kan dermed frigøre sengepladser på sygehusene ved at muliggøre stuegang i patientens eget hjem.

I Medisat er der stolthed over Erhvervs– og Byggestyrelsens anerkendelse og ros af såvel Patientkufferten som af det succesfulde privat–offentlige samarbejde, og virksomheden ser frem til flere sådanne samarbejder i fremtiden.

For yderligere information om samarbejdet, kontakt da enten:

Michael Hansen–Nord, Ledende overlæge, OUH Odense Universitetshospital Svendborg Sygehus:
michael.hansen–nord@ouh.regionsyddanmark.dk

eller

Kurt Christensen, adm. direktør, Medisat A/S:
kch@medisat.dk
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *