Coach dig selv og andre til optimal sundhed med en helt ny uddannelse i Danmark

En ny, kort og intensiv uddannelse giver nu mulighed for at lære om, hvad der skal til for at styrke sundheden. Uddannelsen hedder Kost- og Sundhedscoach, og er en basis uddannelse, der giver viden og værktøjer til at coache sig/dig selv og andre til mere sundhed i livet.

Mange mennesker føler sig forvirret med hensyn til hvad sund kost og livsstil er, og synes, at der er mange divergerende meninger. Formålet med Kost- og Sundhedscoachuddannelsen er at give en helt grundlæggende viden og nogle effektive værktøjer, som gør, at man vil kunne navigerer igennem den overvældende mængde informationer om sundhed, og danne sig et solidt overblik, som man kan formidle til andre og bruge til sig selv.

Det overordnede mål med uddannelsen er:
– at give en hel grundlæggende viden om ernæring og andre livsstilsfaktorers indvirkning på den enkeltes sundhed.
– at være i stand til at forstå og anvende generelle principper om menneskets fysiologi og ernæring, og tilpasse dem til den enkelte person
– at give værktøjer til at analysere kost- og livsstilsforhold, som kan danne baggrund for valg af sunde tiltag ud fra et individuelt perspektiv.
– at kunne formidle disse valg gennem klar rådgivning og simple coaching teknikker.

Styrken i denne uddannelse ligger i, at kompliceret, og til tider uoverskuelig viden, bliver formidlet på en simpel og forståelig måde.

Kost- og sundhedscoach uddannelse er en kort uddannelse, der strækker sig over 8 dage fordelt på 3 moduler. Der starter et hold allerede den 21. April 2012. Læs mere om uddannelse på www.shop4life.dk

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *