Mikkel Kessler er klar til at bokse igen – og Mikkel har en grøn mission!

Mikkel Kessler er en af historiens mest succesrige danske boksere og koblingen mellem en barsk mesterbokser og økologi kan være svær at se. Men for en topatlet som Mikkel er der en lang række faktorer, der er afgørende for succes den rette træning, tilpas hvile og det i kombination med den rette kost, der alitd er økologisk, ren og så næringsrig som mulig.

Forud for titel kampen mod australske Anthony Mundine teamede Mikkel op med en ny fysioterapeut og kostvejleder med det nye team fulgte en radikal kostomlægning. Mikkel omlagde al sin kost til at bestå udelukkende af økologiske fødevarer og nul sukker. Meget hurtigt mærkede Mikkel effekten, præstationerne blev bedre og det generelle velvære steg drastisk. Men der var ét problem. Det var ikke muligt at opdrive et økologisk protein pulver med den rette sammensætning hverken i eller uden for Danmark. Derfor gik Mikkel, hans stab af trænere og kostvejledere selv i gang med at skabe det ideelle økologiske proteinpulver til Mikkels eget forbrug.

Med effekten af økologien siddende i kroppen har Mikkel startet sin egen kamp for at få økologien accepteret som et middel til succes i eliteidrætten! Mikkel er vokset op med chokoladebaren og kondivanden, som en naturlig afslutning på en hård træning. MEN alt det usunde har Mikkel gjort op med og et af Mikkels midler i kampen er EcoProtein, som er det proteinpulver som Mikkel fik udviklet til eget forbrug og som i dag er muligt for os alle at købe i handlen. Senest har Mikkel været med til at udvikle en sund snack når energiniveauet falder en økologisk energibar lavet udelukkende af økologiske råvarer tilberedt efter raw food pricipper, så alle vitaminer og mineraler bevares. Det har været et krav fra Mikkels side, at alle produkterne i EcoProteins portefølje er kendetegnet ved, at de er økologiske og at de smager godt. Mikkel vil ikke gå på kompromis – hverken med den gode smag eller økologien.

Mikkel Kessler udtaler: Nu hvor jeg igen er i hård træning for at blive klar til at bokse den 4. juni, oplever jeg dagligt, hvad det betyder for mine præstationer, at jeg udelukkende spiser økologisk og så rent og næringsrigt som muligt. Boksningen har givet mig så meget godt og nu vil jeg gerne give noget tilbage til sporten og mit bidrag bliver at prædike en sund livstil og det er mit håb, at jeg kan få nogle af de mange unge, der træner til at forstå, at de skal sige nej til alt det kunstige og usunde og istedet skal de vælge det, der er bedst for dem den rene økologiske vare .

Billedtekst:
BetterBar – mere af alt det gode. Økologisk Energi Bar 100% rå økologiske dadler, paranødder, mandler, kokos, chokolade, vanilje, byggræs – og intet andet. BetterBar distribueres i dag af Q8, Extra, Well-come, Running 26, Crosfit Copenhagen og på www.ecoprotein.dk.
Vejlende udsalgspris kr. 20.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *