Global Excellence giver kræftklinik et yderligere løft

Gynækologisk Klinik på Rigshospitalet håber på endnu bedre resultater i behandlingen af underlivskræft, efter at de har fået regionens store sundhedspris.

Har nedsat dødeligheden
I et land, hvor risikoen for at få kræft i underlivet er størst, og hvor risikoen for at dø af det også er betydelig, er der al mulig grund til at hædre et fagligt miljø, som har formået at nedsætte dødeligheden betydeligt.

Modtog Global Excellence-prisen i 2010
Det er de også blevet. Rigshospitalets gynækologiske klinik var nemlig blandt modtagerne af Region Hovedstadens nye sundhedspris Global Excellence i 2010.

Pris skal styrke samarbejde
Prisen, der er på 1,5 mill. kr. skal nu være med til at styrke klinikkens internationale niveau ved at styrke samarbejde med andre af verdens førende inden for området.

Ansøg om Global Excellence-prisen 2011
Klinikkens indsats vil forhåbentlig også være med til at inspirere andre til at søge den eksklusive pris, når den igen uddeles for 2011.
Global Excellence kan søges af faglige miljøer på regionens hospitaler og universiteter, der yder en særlig indsats på et højt internationalt niveau. Ansøgningsfristen er den 4. april.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *