Githa Ben-David bog Lyd er Liv udkommer d. 16. august

Bogen Lyd er Liv Vokal Lydhealing udkommer d. 16. august 2011
ISBN nr. 978-87-99-2356-8-1

Sikke en vidunderlig øjenåbner. For alle os med sår og skrammer på legeme og sjæl. Miraklerne ligger lige foran os, vi skal bare bøje os og samle dem op.
Skuespiller, instruktør Hella Joof

Med Lyd er Liv afslutter Githa Ben-David sin trilogi om sangens helbredende egenskaber, der på verdens-plan er den første trilogi af sin art. De to første bind Tonen fra himlen At synge sig selv fra 2002 og Syng dig fri
fra 2008 handler dels om at udtrykke sig selv fuldt ud, dels om at synge sig fri af traumer. Den nye bog Lyd er Liv handler om, hvordan man med stemmen lydscanner et medmenneskes krop.
Metoden har blandt andet helbredt hørenedsættelse og tinnitus med stor succes.

Når man synger en stemmegaffels frekvens, vil den afgive lyd og derved komme til live. Ved andre toner vil den være tavs og ubevægelig.
Præcis sådan forholder det sig også med vores krop. Stemmen er det mest fleksible instrument og således det mest præcise scanningsredskab til livgivelse af kroppens celler.
Lyd er Liv indeholder en lang række dokumenterede cases, hvor vokal lydhealing har påvirket/helbredt blandt andet ADHD, stress, kræft, kolik, depression, kroniske smerter og angst.

Der kan henvises til både ældre og aktuelle cases, hvor de involverede gerne udtaler sig om behandlingens effekt.
Blandt andet psykologer og læger, som har prøvet behandlingen på deres egen krop.

I januar 2012 starter Githa Ben-David den første vokale lydhealingsuddannelse i Danmark. I skrivende stund er der 34 sanggrupper i Danmark og Norge,
som arbejder efter Githa Ben-Davids metode.
Lørdag d.10.9.2011 afholdes et åbent Lydhealingsseminar i Valby Medborgerhus.

Om forfatteren:
Githa Ben-David er blandt andet kendt fra Aftenshowet og DR’s radio-og Tv-avis, sidstnævnte i forbindelse med udgivelsen af “Tryllesange – musisk indlæring af tabeller og andet”. Hun er konservatorieuddannet fra DKDM, har studeret sang i Indien og er uddannet healer i Israel. Githa har gennem 25 år udviklet sit eget vokale lydscanningssystem. Desuden er hun komponist, forfatter, sanger og mor til to drenge. Hun er gift med Lars Muhl, med hvem hun har stiftet Gilalai – Institut for Energi og Bevidsthed, herunder en mysterieskole med 300 elever.

Samtidig med Lyd er Liv udkommer Lars Muhl og Githa Ben-Davids CD To Heal The Space Between Us . Til efteråret udkommer Githas første trilogibog Tonen fra himlen på engelsk.

Henvendelse vedr. bogen Lyd er Liv til:
Githa Ben-David
Tlf. 41 27 32 33
Email: githabendavid(at)info.dk
www.githabendavid.dk / www.gilalai.com

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *