Ny digital graviditetstest fjerner risikoen for fejlfortolkning

Internetbutikken www.babyornot.dk tilbyder nu den første digitale graviditetstest til sine danske kunder. Den nye digitale graviditetstest er produceret af UniPath, som er en af verdens førende udviklere og fremstillere af graviditets– og ægløsningstests. Testen har været på det Europæiske marked i et par år, men er først nu blevet introduceret i en dansk udgave.

"Erfaringerne fra de øvrige Europæiske lande, heriblandt Sverige, viser at mange kvinder finder det væsentligt lettere at bruge en digital graviditetstest frem for en traditionel graviditetstest, og vi er derfor glade for, at vi nu også kan tilbyde testen til vores danske kunder", udtaler læge Stine Schierup fra BabyOrNot.

Graviditetstesten virker ved, at der i det digitale display vises "gravid", hvis kvinden er gravid, og "ikke gravid", hvis kvinden ikke er gravid. Dette mindsker risikoen for fejlfortolkning af resultatet. Den digitale graviditetstest er så følsom, at den kan registrere graviditetshormonet hCG allerede samme dag som menstruationen udebliver og giver et mere end 99% sikkert svar inden for 3 minutter.

Den nye digitale graviditetstest kan købes i BabyOrNot’s danske internetbutik (www.babyornot.dk) fra 1. marts 2006.

Fakta om graviditetstests
En graviditetstest måler og visualiserer indholdet af graviditetshormonet hCG (Human Chorionic Gonadotropin) i urinen. HCG er et glycoproteinhormon, der bliver frigivet fra moderkagen kort tid efter befrugtningen (ca. 6 dage efter). Koncentrationen af hCG stiger kraftigt i løbet af de første uger af graviditeten, med en fordobling af koncentrationen for hver anden dag. Mængden af hormonet i blodet og i urinen stiger specielt meget i den første del af graviditeten.

Fakta om BabyOrNot
BabyOrNot er Europas førende internetbutik med salg af fertilitetsprodukter. Det danskejede firma sælger til kunder overalt i Europa via et netværk af "BabyOrNot" internetbutikker i syv lande.
Hver måned besøger flere end 50.000 kvinder i alderen 20–40 år en af BabyOrNot’s internetadresser.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *