Få hjælp inden du bukker under for stress

Der fokuseret dagligt på, at flere og flere bukker under for stress. Aviser og tidsskrifter beskriver de alvorlige situationer mange mennesker er havnet i, fordi de ikke har ‘styr på’ tilværelsen – og radioen har ofte interview med personer, der har været længerevarende sygemeldt på grund af stress.

“Hverdagen er stressende” er et af de mange udsagn, vi ofte hører, men for mange har en samtale med en coach været løsningen, der har kunnet forebygge denne ulykkelige situation.

Mange har fået stort udbytte ud af at tale med en Life Coach, der kan afhjælpe stress–situationer og samtidig hjælpe med at ændre ens karriere, løse problemer, opnå større mål i livet, klare et bedre job eller mange af livets andre forhold.

“Med en Life Coach som støtte, bliver det nemmere at prioritere samt løbende arbejde med at sætte og indfri såvel arbejdsmæssige som personlige mål. Derved kan der ‘sættes turbo’ på handlingerne, hvad enten disse er af jobmæssig, privat eller sportsligt karakter” udtaler Hans Henrik Delbanco fra Coach–for–Life. “Coaching er en nænsom måde at skærpe bevidstheden om en ubalance samt til at hjælpe klienten med at finde nye veje at løse op for problemerne”.

Coach–for–Life arbejder udfra den grundlæggende opfattelse, at coaching er et ligeværdigt partnerskab mellem den enkelte person og coachen, og forløbet består af skiftevis dialog og handling i henhold til det, der er aftalt. Som Life Coach sørger vi for processen via dialog og hjælper til handling, så personen udnytter sit potentiale og når sine mål.

Ved at benytte en coach kan stress–situationer ofte forebygges, da vi alle har ressourcerne og svarene i os selv – vi har blot brug for en Life Coach, til at stille de rigtige spørgsmål.

“Coaching er således for personer, der ønsker hjælp til selv at kunne løse et problem eller en udfordring” slutter Hans Henrik Delbanco.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *