Bog om synstræning

Motion for syn og sind

Sådan lyder undertitlen på en bog om synstræning, der netop er udkommet. Bogen er skrevet af Anni Hansen, som er selvstændig optometrist i Aalborg og har mere end 40 års erfaring på området.

I en verden, der stiller store krav til synet, er der mange, som stadig ikke ved, at det er muligt selv at gøre en indsats for at forbedre synsevnen, uanset om man er barn eller voksen. At arbejde med synet kan fx gavne læsesvage børn, der har det svært i skolen, ligesom ældre, der oplever problemer med tilvænning til progressive brilleglas, kan drage nytte af synstræning.

Også sportsudøvere, der leder efter måder at forbedre præstationerne på, eller studerende, der ønsker at kunne læse hurtigere, har opdaget synstræningens gavnlige virkning.

Med en holistisk indstilling til sagen bryder Anni Hansen med den opfattelse, at synstræning kun vedrører selve øjnene. I stedet bringes både krop og sind i spil på en måde, der gør træningen mere effektiv og desuden ofte giver en forbedret livskvalitet generelt.

De øvelser, der beskrives i bogen, kan anses som grundlæggende for opbygningen af nye, mere hensigtsmæssige synsvaner og understøttes af adskillige billeder og en medfølgende dvd.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *