To pipetter i én – samme pipette til både elektronisk og manuel pipettering

DFA A/S har netop etableret samarbejde med det japanske firma, Nichiryo Co., som siden 1944 har udviklet og produceret udstyr inden for liquid handling. Sortimentet består i dag af pipetter, dispensere, dilutere og multi–kanals liquid handling apparatur.

Nichipet HB er en ny generation af pipetter – samme pipette kan anvendes til manuel og elektronisk pipettering samt til en kombination af både manuel og elektronisk pipettering.

Via pipettens tastatur vælges og programmeres et af 12 lettilgængelige og selvforklarende programmer. Vælg mellem bl.a. manuel og elektronisk pipettering, multidispense med ens eller op til 12 forskellige volumina, fortynding, mixing, digital/manuel, individuel hastighed for aspiration og dispensering samt manuel og elektronisk kalibrering. Pipetten kan leveres som 1–, 8– eller 12– kanals.

Digitale, autoklaverbare 1–, 8– og 12–kanals pipetter, fast 1–3 volumen pipetter, makro pipetter, digitale pipetter til glasspidser samt pipetter til positiv fortrængning er ligeledes inkluderet i sortimentet.

Repetérpipetter kan leveres som 1–kanals med pipetteringsvolumina fra 1mikroliter til 5 ml og som 8–kanals til dispensering af volumina fra 10 til 100 mikrolliter. Digital håndholdt dispenser med slange til reagensbeholder kan dispensere fra 0,2 til 10,0 ml.

God ergonomi og betjening med både højre og venstre hånd kendetegner samtlige produkter fra Nichiryo Co.

DFA A/S
DFA A/S blev etableret i 1961 med det primære formål at distribuere Nikon kameraer og tilbehør til det danske marked. I 1969 blev Nikons mikroskoper optaget i DFAs sortiment og fra 1999 blev sortimentet yderligere udvidet med produkter fra Sanyo, validerings– og monitoreringssystemer i henhold til CFR21 part 11 fra Rees Scientific, recirkulationskølere og køle– og varmebade fra Thermo Neslab/Thermo Haake, pH–metre fra Thermo Orion, termiske blokke fra Mecour, mikrotestplader fra Porvair, glas– og plastvarer fra SUN m.m.

Yderligere information kan fås hos DFA A/S på telefon 3916 2020.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *