Ny bog om energien, kærligheden og valget – om at vælge at være den vi er!

En kærlighedserklæring til livet – tag dit liv ved hånden og gå vejen, er en bog som tager læseren med på en rejse igennem både energien og sindet, og går dybt ind i den betydning, som dette har for vores velbefindende og helbred.

Du får muligheden for at komme ind bag det som larmer i vores tanker og vores følelser. Hvorfor bliver vi syge Og hvad er tanker og følelser Hvad kan vi bruge det til, og hvorfor er det vigtigt at tage ansvar, og søge efter at være den vi er

Sindet er centralt for vores overskud og evne til at træffe sunde valg i vores liv. Valg som understøtter os i at være den vi er, og lader vores potentiale komme til udtryk. Et af de områder, som ligger mit hjerte nær, er at vi får øje på de begrænsninger som vi ofte sætter for os selv. Disse bliver også begrænsninger i vores frihed, glæde og overskud.

Tænker du over alle de problemer som vi slås med i verden, men ved ikke hvad du kan gøre for at det nytter noget Tænker du over hvorfor vi leder så meget efter lykken og aligevel har svært ved at finde den Har du tænkt tanken, at der må være forskel på krisestyring og livsstyring

Har du lyst til at forstå mere om dig selv og det smukke potentiale som du i virkeligheden er, så er En kærlighedserklæring til livet – tag dit liv ved hånden og gå vejen, en god vejviser.

Erfaringer fra mit liv og min klinik siden 1997, har inspireret mig til at skrive denne bog. Et indblik i energien som vi alle består af, og det redskab vi alle har lige ved hånden – vores sind. Et fantastisk redskab, som i kraft af vores tanker og følelser og den måde vores krop kan udtrykke dette fortæller os livets eventyr, hvis vi altså tør at lytte til os selv og vores indre dialog.

Kærligheden og sammenhørighed er en universel længsel – den ligger dybt i os alle – og jo mere vi er vores egen sandhed jo mere kærlighed vil vi åbne for i os selv, så vi tør være sammenhørige med selveste livet.

Som Birgitte Espenhein, direktør i ChancenRdin, skriver på bagsiden: At læse denne bog er som at få en gave. En gave til dig selv og kun dig selv! Giv dig selv den gave. Læs En kærlighedserklæring til livet – tag dit liv ved hånden og gå vejen.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *