Kinesiotape, Leukotape K, nyt spændende produkt hos Aserve, Scandinavia A/S

Aserve, Scandinavia A/S som netop har fået eneforhandlingen af BSN Medical’s Kinesiotape, Leukotape K til sportsbranchen i Danmark, er stolte af at præsenterer dette nye produkt, til vores brugere og kunder i Danmark.

Kinesiotape, Leukotape K er et af de produkter, som de danske fysioterapeuter med stor succes er begyndt at bruge, i deres daglige behandlinger. Mange af vores behandlere bruger i dag Kinesiotape, Leukotape K med gode og sikre resultater. Endvidere bruger mange af landets eliteklubber det nu også dagligt, med særdeles gode resultater.

Ansvarlig for BSN Medical i Europa, Dr. Herbert Neümann siger fra BSN’s hovedkontor i Frankfurt: "Vi har ikke været i tvivl om, at set skulle være Aserve ScandinaviaA/S, der skulle markedsføre dette nye og spændene produkt for os i Danmark, da Aserve, Scandinavia A/S igennem de sidste par år har vist, at det er dem der er markedsførende i den danske sportsbranche, og vi er derfor særdeles tilfredse med, at vi har kunnet give Aserve, Scandinavia A/S eneforhandlingen i Danmark for de næste 5 år. Aserve, Scandinavia A/S har den viden og det sortiment, der udover deres kontakter til den danske sportsverden betyder, at vi håber at mange danskere i fremtiden, får glæde og gavn af vores nye og spændene produkt", slutter Herbert Neümann fra BSN.

Fysioterapeut Anni Rune fra SAS–Ligaklubben FC Midtjylland siger om Kinesiotape, Leukotape K:
Vi har igennem de seneste 4 mdr. testet Aserve, Scandinavia A/S Kinesiotape, Leukotape K i forbindelse med træning og opstart til SAS–Ligaen, og med rigtig gode resultater. Vi oplever at vores spillere hurtigere bliver klar efter skader, og at de føler sig godt tilfredse og sikre med det nye produkt. Vi kan klart anbefale andre klubber, at bruge Kinesiotape, Leukotape K i den daglige behandling og forebyggelse af skader og overbelastninger", udtaler Anni Rune fra FC Midtjylland.

Du kan læse mere om vores nye produkt og behandling med Kinesiotape, Leukotape K, i medsendte Pdf–fil.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *