HOYA lancerer det nye flerstyrkebrilleglas Hoyalux iD LifeStyle V+

Freeform brilleglasset, der er inspireret af mennesker og optimeret af teknologi. Let at ordinere, nemt at bestille.

I dag har HOYA offentliggjort lanceringen af det nye progressive freeform glas Hoyalux iD LifeStyle V+. Den eksklusive lancering af Hoyalux iD LifeStyle V+ blev fulgt af mere end 160 gæster, som deltog i InnoVision, et særligt HOYA symposium, der fandt sted d. 10.-12. september i Berlin, Tyskland.

Hoyalux iD LifeStyle V+ hører til HOYAs Hoyalux iD familie af kundetilpassede, freeformslebne progressive glas og erstatter Hoyalux iD LifeStyle. Hoyalux iD LifeStyle V+ integrerer den nyeste beregningsteknologi og nye indsigter i moderne presbyopers synsbehov.
“Hoyalux iD LifeStyle V+ er vores nye progressive glasdesign, som vi kan tilskrive den feedback vi har modtaget fra vores kunder”, siger Mr. Petri Eskola, HOYA Produkt Specialist. “Gennem glasbestillinger og oplysninger, der er indtastet i MyStyle iDentifieren, har vi modtaget masser af værdifuld information. Udover vores kundeanalyser og direkte feedback, har kliniske forsøg og forbrugerforskning også bidraget til ny viden om moderne presbyopers synsbehov. Sammen med en ny freeform asfærisationsproces og ny beregningsteknologi, kan vi konstatere, at Hoyalux iD LifeStyle V+ er et resultat af innovation baseret på mennesker.”

De vigtigste elementer
Hoyalux iD LifeStyle V+ giver maksimal nøjagtighed og en skarpere billedopfattelse på grund af den nye freeform asfærisationsproces. Den progressive styrkefordeling og opbygning tilbyder bredere synsfelter og et optimeret afstandsområde, hvilket fører til et mere afslappet syn. Derudover garanterer de moderne baseparametre et stabilt syn på alle tidspunkter, især når der bruges udstyr som tablets og smartphones. Sidst men ikke mindst har vi tilføjet reference power, hvilket gør det nemmere for optikeren at kontrollere den styrke, man har bestilt.

Eskola fortsætter: “Med alle disse fantastiske nye funktioner, er Hoyalux iD LifeStyle V+ stadig Hoyas freeform glas, der er nemt at bestille . Det indeholder alle de funktioner,
der er så karakteristiske for Hoyalux iD LifeStyle designet, som en fast kurvatur og ensartet addition på 3,00D på forsidens overflade, iD FreeForm Design Technology og Balanced View Control. “

To design varianter
Hoyalux iD MyStyle har været en stor inspirationskilde i udviklingen af Hoyalux iD LifeStyle V+, og dette har ført til to design varianter for bedre at matche de individuelle visuelle behov hos de to hovedmålgrupper:
– Hoyalux iD LifeStyle V+ Harmony er et all-round progressivt glas, der har den mest komfortable progressive fordeling over de vigtigste synsområder. Det perfekte design for erfarne presbyoper der forventer det bedst mulige syn, uanset i hvilken retning de ser.
– Hoyalux iD LifeStyle V+ Clarity – et dynamisk progressivt glas med hovedfokus på afstandssyn. Det ideelle design for unge, aktive presbyoper, der forventer et krystalklart syn på alle afstande.

Om InnoVision
InnoVision integrerer HOYAs vision om innovation på den ene side og nyskabelser i forbindelse med synet på den anden. InnoVision er platformen, hvorfra HOYA skaber sine teknologier, design og tjenester, nu og i fremtiden. På samme måde som det vil være vigtigt for fremtidens design og teknologier, så har InnoVision haft stor betydning for udviklingen af Hoyalux iD LifeStyle V+.

Om HOYA
HOYA er en japansk multinationalt med-tech virksomhed og førende leverandør
af innovative og uundværlige højteknologiske og sundhedspleje produkter baseret på avancerede optik teknologier. HOYA er aktiv indenfor to hovedforretningsområder: Life Care segmentet har at gøre med sundhedsrelaterede produkter, såsom brilleglas og driver detailbutikker med kontaktlinser samt medicinsk relaterede produkter som intraokulære linser til operation for grå stær og medicinske endoskoper. InformationTechnology segmentet håndterer elektronik produkter som fotomasker til halvledere og LCD-paneler, glasdiske til harddiske og billedrelaterede produkter som optiske linser, linsemoduler og mikroobjektiver til digitale kameraer. HOYA Gruppen består af mere end 100 datterselskaber og tilknyttede selskaber og beskæftiger mere end 32.300 mennesker på verdensplan.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *