HOYA introducerer InnoVision

HOYAs perspektiv på innovation og vision er baseret på fire søjler

Under en speciel partner begivenhed i Berlin, har HOYA med stolthed introduceret InnoVision. Denne helt nye filosofi integrerer HOYAs vision om innovation på den ene side og HOYAs nyskabelser i forbindelse med synet på den anden. InnoVision er filosofien og platformen, hvorfra HOYA skaber sine teknologier, designs og services. Nu, og i fremtiden.

“Vi er meget glade og stolte over at lancere vores virksomheds syn på innovation og vision”, udtaler Marijn de Winter, marketingchef HOYA Vision Care Europa. “At skabe værdiskabende glasdesigns, lette det daglige arbejde ude hos optikerne med gennemtænkte servicekoncepter, samt at efteruddanne optikerne er temmelig umuligt uden at have et solidt fundament at falde tilbage på. InnoVision er det navn, der er blevet valgt til HOYAs visionære innovationsplatform, der garanterer innovation nu og i fremtiden. “

InnoVisions fire søjler
InnoVision filosofien består af fire søjler, der alle er tæt forbundet. Hver søjle repræsenterer et vigtigt aspekt i HOYAs samlede innovationsproces:

1. Visuel perception er den første søjle i InnoVision konceptet. Her består vores udfordring i, at forstå hjernens følsomhed over for, og accept af, slør. Selv om det ikke opfattes af det menneskelige øje, påvirker slør den måde, vi ser og oplever ting på. Hovedmålet inden for denne søjle, er at minimere risikoen for klager relateret til slør.

2. Unøjagtighed ved recepter og parametre kan føre til utilstrækkelig korrektion. Med Visuel erfaring, InnoVisions anden søjle tilstræber HOYA receptoptimering for at få den mest præcise korrektion.

3. Den tredje søjle, Design verifikation, har også en meget speciel målsætning: Er vi sikre på, at det optiske slutresultat er på linie med den visuelle erfaring På dette område har HOYA udviklet patenterede verifikationsmetoder, der hjælper til med at forstå de visuelle egenskaber ved glasset, inden det overhovedet er blevet produceret.

4. Ved at overvåge adfærd, behov og krav hos brillebærere, er HOYA i stand til at skabe det bedste match af brilleglasset til brugeren. Det siger sig selv, at dårligt matchede produkter vil føre til utilfredse kunder. Det er derfor HOYA ønsker at være sikker på at kundens krav og behov matcher det endelige produkt. Menneskelig adfærd, den fjerde og sidste søjle i InnoVision, er med til at sikre denne dimension.

Om HOYA
HOYA er en japansk multinational med-tech virksomhed og førende leverandør
af innovative og uundværlige højteknologiske og sundhedspleje produkter baseret på avancerede optik teknologier. HOYA er aktiv indenfor to hovedforretningsområder: Life Care segmentet har at gøre med sundhedsrelaterede produkter, såsom brilleglas og driver detailbutikker med kontaktlinser samt medicinsk relaterede produkter som intraokulære linser til operation for grå stær og medicinske endoskoper. InformationTechnology segmentet håndterer elektronik produkter som fotomasker til halvledere og LCD-paneler, glasdiske til harddiske og billedrelaterede produkter som optiske linser, linsemoduler og mikroobjektiver til digitale kameraer. HOYA Gruppen består af mere end 100 datterselskaber og tilknyttede selskaber og beskæftiger mere end 32.300 mennesker på verdensplan.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *