Holdtræning i Fitness World boomer

Der uddannes holdinstruktører som aldrig før i Fitness World, og for at imødegå og tilpasse sig markedets efterspørgsel, tilbyder de fra 1. april et billigere medlemskab udover det eksisterende som kun omfatter holdtræning.

Det er tydeligt at se, at der indenfor de sidste 6 måneder har været en stærk øget interesse for holdtræning generelt. Dette skyldes flere ting, men den overskyggende årsag skal findes i udvidelsen og udviklingen af nye holdtyper, som også har bevirket en øget tilgangen af nye typer medlemmer, som ikke tidligere ikke har været i et fitness center fortæller Fitness Worlds marketingchef Sara Hellemoes.

Fitness World har hen over vinteren og foråret introduceret to nye dansehold, så de i dag kan tilbyde både FUNK, DanceFit og LatinMix, og udviklingen fortsættes. Netop vores dansehold har været noget af et tilløbsstykke, og vi har kontinuerligt måttet uddanne nye instruktører for at følge med efterspørgslen fortæller Sara Hellemoes.
Fælles for alle danseholdene er, at det er en effektiv og sjov form for træning, som tilfører en masse positiv energi og smil på læben!

I takt med den øgede interesse for hold, har Fitness World valgt at tilbyde medlemmerne et nyt produkt, som kun indbefatter holdtræning, og som kun koster 199 kr. pr. måned mod de 229 kr. pr. måned for det almindelige medlemskab som både dækker fri fitness og hold. Vi har mange medlemmer, som kun benytter sig af holdtræning, og vi ser derfor en fordel i, at vores medlemmer nu kan vælge til og fra som det passer dem afslutter Sara Hellemoes.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *