Fastholdelsescreme uden parabener til tandprotesen

Ideen med at få lavet en tandprotese er naturligvis at kunne smile, tygge og ikke mindst bevare smilet. Desværre er det ikke helt problemfrit at benytte en tandprotese, hvilket let kan få smilet til at stivne. Heldigvis er gode råd ikke dyre, når det handler om at få smilet tilbage.

Cirka 800.000 anvender tandprotese
At bruge tandprotese kræver tilvænning. Men ligesom med alt andet, så er det en vanesag. I Danmark bruger cirka 800.000 mennesker tandprotese, og de fleste lærer at bruge tandprotesen helt uden problemer. Hvis der opstår problemer, så er der heldigvis masser af gode råd og effektive produkter på markedet, som gør livet med tandproteser lettere.

Helt uden parabener
I en stadig mere kemikalie-forurenet og miljøbelastet verden, er det vigtigt at være meget nøjeregnende, når det drejer sig om at finde og benytte ingredienser i produkter. Derfor er Protefix fastholdelsescreme helt fri for parabener, hvilket gør, at produktet kan bruges dagligt, uden at der skal tænkes på farlige følgevirkninger i form af allergiske reaktioner eller lign. Det betyder dog ikke, at Protefix er mindre effektiv. Kunsten har været at udvikle en fastholdelsescreme, der ikke indeholder mistænkelige stoffer, men som stadigvæk er effektiv og som sikrer, at tandprotesen bliver siddende i munden.

Ekstra stærk fastholdelsescreme
Fastholdelsescremen fra Protefix sikrer, at tandprotesen bliver siddende i munden. Cremen er især effektiv ved svære klæbe-forhold og ved kraftig spyt-produktion. Den er let at påføre, er smagsneutral, og den medfører ikke en ubehagelig smagsforandring af mad og drikke. I modsætning til konkurrerende produkter påføres Protefix fastholdelses-cremen direkte på den våde protese. Den stærke vådklæbeevne virker straks og en effektiv kanttætning hjælper med til at forhindre indtrængen af madrester Produktet kan købes på Apoteket og i Matas.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *