Bliv klar til vintersolen med Avène

Uanset om jule- eller vinterferien går til hvide bjergtoppe eller ditto sandstrande, er der særlig høj risiko for at blive forbrændt af solen. Dels er huden formentlig ret bleg efter den nærmest ikke-eksisterende sommer. Dels reflekterer både sne og vand solens stråler og forstærker deres effekt.

Derfor er det særligt vigtigt for en god hudpleje at bruge en solbeskyttelse, der beskytter mod både UVA-stråler (der fremmer aldring af huden) og de brændende UVB-stråler. Det er derfor en god investering at tage på apoteket før ferien og sikre sig veldokumenteret solbeskyttelse med lige præcis de kvaliteter, der matcher behovet på feriestedet.

Avène solbeskyttelse bærer symbolet på både UVA- og UVB- beskyttelse og giver desuden ekstra beskyttelse mod aldring af huden. Den lette og behagelige konsistens er nem at fordele i de anbefalede mængder og absorberes hurtigt uden at fedte. Produkterne er meget vandfaste, uden parabener og fås til alle hudtyper – også fedtet og uren hud – og i parfumefrie udgaver til børn. Og som cremer, lotions og spray.

Avène dækker hele spektret – fra SPF10 til hud der i forvejen er solbrun til SPF50+ til meget lys og hypersensitiv hud, og ikke mindst børn.

F.eks.
Avène Sun Spray SPF20 – mellem beskyttelse – 200 ml. Kr. 199,50.
Avène Sun Spray Kids SPF50+ – meget høj beskyttelse – 200 ml.
Kr. 199,50.

Til dem der skal blive hjemme
Selv om der er langt til sol og ferie, er der også hjælp at hente hos Avène. Moisturising Self-Tanning Lotion er en fugtgivende lotion til ansigt og krop, der giver huden en ensartet gylden glød i løbet af en time. Også perfekt som body makeup til stropløst og udringet vinterfesttøj. 100 ml kr. 129,50.

Avène forhandles kun på apoteket.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *