Akupunktur mod høfeber og pollenallergi

Høfeber og Pollenallergi er nogle af de hyppigste kroniske sygdomme i den vestlige verden, og det anslås at ca. 1 million danskere lider, eller har lidt, af disse lidelser.
Akupunktur behandling er effektiv til at afhjælpe/reducere Høfeber og Pollenallergi.
Akupunktur kan nedsætte dine gener som tilstoppet eller rindende næse, nys, vejrtrækningsproblemer, rindende, røde og kløende øjne.

Der er efterhånden lavet mange undersøgelser, som viser at akupunktur har en effekt på behandlingen af allergi. Symptomerne lindres og i de fleste tilfælde bliver man i stand til at udsætte sig for allergener uden at reagere på dem.

Behandling med akupunktur starter optimalt 1 måned før pollensæsonen. Det vil sige en måned før det pollen, du reagerer overfor, bør du gå i gang med forebyggende behandlinger. Venter du til symptomerne kommer, er det også muligt at behandle med rigtigt godt resultat, men det mest effektive og dermed det mest optimale er at forebygge.

En effektiv behandling af din høfeber kan forebygge senere udvikling af astma. For 20 til 30 % af alle med høfeber følger astma i kølvandet.
Har du astma samtidigt med høfeber, vil dine astmasymptomer i mange tilfælde blive færre, hvis din høfeber bliver behandlet effektivt.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *