Online undersøgelse af danskernes stressniveau

For tiden er der i medierne stort fokus på danskernes stress, der udråbes til en folkesygdom. Et konstant stress er en af de værste ting, du kan byde din krop, og tilsyneladende lever flere og flere med stress i hverdagen. På www.alun.dk har vi sat os for at finde ud af, hvor alvorligt problemet egentlig er.

Vi tilbyder gratis en test af den enkeltes stressniveau samt metoder til at håndtere det eventuelle stress. Over 1300 personer har allerede udført testen og de havde i gennemsnit et stressniveau på over 41 ud af 100. Det er faktisk et ret højt stressniveau, for et normalt niveau bør ligge under 10. Af de personer, der har udført testen, har 68 % erklæret, at de elsker sig selv. Jo flere testpersoner, desto bedre kan vi tage pulsen på danskernes stress.

Mindre stress og en gladere hverdag

Det er ikke muligt at leve uden nogen form for stress. Der findes imidlertid effektive metoder til at håndtere dagligdagens stress, og til at kontrollere ens reaktioner på stress og minimere dens negative indflydelse.

Når stress er en del af en naturlig reaktion på en udfordring eller en fare, kaldes kroppens reaktion for positiv stress. Problemet kommer, når man føler sig ude af kontrol eller under et intenst pres; da er de fysiske, emotionelle og relationelle symptomer sandsynligvis udtryk for negativt stress. Disse er de tegn på stress, man må lære at genkende og kontrollere

Det er meget vigtigt at være opmærksom på negative stress symptomer og at lære at identificere de situationer, der fremprovokerer dem. Når symptomerne vedbliver, øger man sin risiko for alvorlige helbredsmæssige problemer fordi stress undertrykker immunforsvaret.

Når en person har udført vores omfattende test og fundet ud af, om stress er et problem for ham eller hende, kan vi tilbyde yderligere vejledning og information om stress:

Hvad er tegnene og symptomerne på, årsagerne til og konsekvenserne af stress På www.alun.dk kan man ganske gratis lære, hvordan man hurtigt og effektivt reducerer sin stress og erstatter den med glæde.

Vores interaktive stress test findes på http://www.alun.dk/stresstest.asp
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *