Medisat A/S flytter i nye lokaler

Firmaet MEDISAT A/S har besluttet, at de nuværende lokaler i Ballerup ikke længere er tilstrækkelige til at kunne servicere sine kunder og skifter derfor adresse.

Fra 15/6-2013 er den nye adresse:
MEDISAT A/S, Lautrupvang 4, 2. sal, 2750 Ballerup

Firmaet har de seneste år udvidet med flere ansatte og kan derfor ikke blive i de nuværende lokaler, da pladsen er for trang. Vi har ydermere brug for et stort showroom på Sjælland, så vores kunder kan se og opleve bl.a. Patientkufferten og Omsorgstelefonen , som det også er muligt på Fyn.
Medisat arbejder med telemedicinske løsninger til hjemmebehandling af patienter, hvilket helt tydeligt vinder mere og mere indpas indenfor behandling af kronikere og ældre.

Kommentarer fra Salgschef Hanne Hansen-Nord:
Vi mærker en større og større efterspørgsel på vores produkter til behandling af patienter og borgere i eget hjem, hvilket vi naturligvis er glade for. Årsagen skal findes i en voksende ældrepopulation og færre senge på de kommende supersygehuse, og det er tydeligt, at såvel regioner som kommuner planlægger nye innovative løsninger for fremtiden

INFO OM MEDISAT A/S
MEDISAT A/S er et privatejet, dansk selskab, der baserer sin forretning på Home Care Service produkter til offentlige myndigheder. Firmaet har med egne løsninger etableret sig som den førende partner indenfor telemedicin og har stor dokumentation, når det drejer sig om behandling af patienter i eget hjem. Til dato er over 2.000 patienter behandlet via Patientkufferten i hhv. Danmark, England og Norge.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *