Mærk suset, når PULSstafet’14 skydes i gang i Assens Kommune

Vil du have pulsen op sammen med andre friske løbere Kan du samle et hold af venner, kolleger eller naboer Og vil du mærke stemningen af et oplagt publikum i Østergade, når der afholdes Open Summer Night i Assens by Så er PULSstafet’14 lige noget for dig! Løbet finder sted fredag den 11. juli kl. 17.30. PULSstafet’14 er en del af programmet til Touren i Assens, der løber af stablen den 11. og 12. juli. Løbet er sponsoreret af Sportigan i Assens, og det går kort fortalt ud på at samle et hold af tre løbere, der hver skal tilbagelægge 3 kilometer i Assens by. Ruten er tilrettelagt, så alle kan være med, og derfor kan både børn og voksne deltage.

Knud Søby der er indehaver af Sportigan i Assens fortæller, hvorfor hans butik har valgt at sponsorere PULSstafet’14:

-Det var helt naturligt for os at melde os som hovedsponsor for løbet, fordi vi er hele Vestfyns løbebutik. Vi vil gerne støtte op om de løb, der foregår på Vestfyn, og vi har også tidligere været engageret i både Pulsløbet og PULSstafet, så derfor var det oplagt for os at involvere os igen i år.

Når ruten er tilbagelagt af alle løbere, bliver det hold, der først passerer målstregen kåret som vinder af PULSstafet’14 og får overrakt en pokal som præmie. Desuden modtager den virksomhed, institution, gruppe eller forening, der deltager med flest stafethold en vandrepokal og bliver kåret som årets stafetgruppe.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *