Vitaminer og mineraler skal IKKE være kemisk fremstillet.

De vitamin/mineralprodukter vi arbejder med er opbygget som almindelig kost og det gælder også aronia– og havtornsaften og olierne, de findes nemlig i deres naturlige molekyle–strukturer og derfor ligner de helt almindelig mad (set i mikroskop og ligeledes i kroppen). Desuden er de på denne måde lavdoserede og kroppen får altså ikke for mange antioxidanter samtidigt. Heller ikke ved sygdom. En anden fordel er at de NDS(Nutrient Delivery Systems) produkter, såsom probiotika, er opbygget på er grundlæggende af mælkesyrebakterier som jo er nogle oprindelige bakterier i menneskets krop (vi får dem allerede fra fødslen) og derfor tåles tilskuddene af selv følsomme mennesker.

Til de som allerede har mangler bruger man så tilskuddene. Ingen sygdom uden mangler. Ingen sygdom uden for mange frie radikaler (for hurtig aldring).

Alt handler om balance, produkterne vi arbejder med kan opfattes som almindelig mad og ligner også almindelig mad i et elektronmikroskop. Almindelige tilskud er kemisk producerede og har receptorer som ikke passer til kroppens. Derfor skal kroppen på én eller anden måde forsøge at komme af med overskuddet af de antioxidanter som ikke passer og det kræver energi som en syg krop ikke har. NDS tilskud er derimod lavet ved at mælkesyrebakterierne selv har produceret vitaminer og mineraler, derfor findes der i kroppen allerede receptorer til både vitaminer og mineraler som indtages hérfra og derfor kommer der ikke noget "overskud", men alt indbygges i kroppen. NDS har forskning som viser dette. Probiotikaforskningen er unik og er lavet i både Holland, England, Sverige og Danmark éntydigt og lavet af læger.

Med andre ord er det altså seriøse produkter vi arbejder med mad som kroppen kan bruge – ingen kemi.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *