Validerings- og monitoreringssystemer i henhold til bl.a. 21 CFR Part 11.

DFA A/S har netop indgået aftale om afsætning af det amerikanske firma, Rees Scientific Corporation, produkter til validering og monitorering af bl.a. temperatur, luftfugtighed, CO2 samt lys i f.eks. dyrestalde.

Rees Scientific Corporation.
Rees Scientific Corporation blev etableret i 1982 og beskæftiger sig udelukkende med udvikling, produktion og installation af validerings– og monitoreringssystemer til kontinuerlig overvågning af temperatur i f.eks. køleskabe og frysere, luftfugtighed og CO2 koncentration i inkubatorer, temperatur og niveau i nitrogen beholdere m.m.

Siden 1983 er Rees Scientific Corporations systemer blevet produceret i overensstemmelse med FDAs regulativer og i 1998 blev FDAs 21 CFR Part 11 implementeret.

Firmaet er i dag førende i USA med deres Windows® baserede PC systemer, som indeholder grafisk grundplan over sensorer, 21 CFR Part 11 elektronisk signatur, komplet validering samt automatisk lagring og udprintning af data for at opfylde reglerne i henhold til GMP, GLP, FDA og europæiske standarder.

Produkter.
Produkt sortimentet består af 4 systemer, hvoraf de to kan leveres som total entrepriser indeholdende trækning af kabler, levering og installation af software og hardware samt træning og validering efter installation. Begge systemer indeholder elektronisk signatur i henhold til 21 CFR Part 11. De to øvrige systemer leveres valideret fra producenten. Læs mere om produkterne på www.ReesScientific.com.

DFA A/S.
DFA A/S blev etableret i 1961 med det primære formål at distribuere Nikon kameraer og tilbehør til det danske marked. Senere blev sortimentet udvidet med Nikons biologiske og industrielle mikroskoper samt pipetter, pH metre, plastvarer, køle–/varmeblokke, recirkulationskølere, køleskabe, frysere og inkubatorer m.m.
Udvidelsen med Rees Scientific Corporations produktprogram er en naturlig udvikling for at kunne tilpasse vort sortimentet til de øgede krav til validering og monitorering, som bl.a. farmaceutiske virksomheder stilles over for i dag.

Få yderligere informationer ved at kontakte Marianne Dencher eller Lone Pedersen på tlf. 39 16 20 20 eller via e–mail: info@dfa–as.dk.

 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *