Vægttab giver et nyt liv

En ny undersøgelse viser, at et vægttab kan være startskuddet til f.eks. et nyt parforhold eller et nyt job.

En kæreste, et spændende job eller et nyt studie. Det kan meget vel være sidegevinsten, når man har gennemgået et vægttab. En undersøgelse foretaget af analysebureauet Director viser, at en tredjedel af alle de personer, der gennemgår et vægttab, oplever større livsændringer, når idealvægten er nået. Det kommer ikke bag på Inge Kauffeldt, der i 30 år har været frontfigur i De Danske Vægtkonsulenter (DDV):

Der er en hel del fordomme forbundet med overvægt, og det smitter af på den overvægtige, der kan føle sig set ned på i nogle sammenhænge. I takt med at kiloene rasler af, vil humøret derfor uvægerligt stige, og den nye, slanke livsstil vil resultere i en helt ny energi og øget selvtillid. Der er ingen tvivl om, at undersøgelsen kan give nyt håb for overvægtige, der føler, at de sidder fast i en negativ spiral med for mange kilo på sidebenene og en utilfredsstillende hverdag, understreger Inge Kauffeldt.

Løs billet til en bedre hverdag
Har du lyst til at ændre dit liv, har DDV adgangsbilletten. I de mere end 100 lokale afdelinger rundt omkring i Danmark står der vægtkonsulenter klar til at støtte og inspirere dig gennem et gennemsnit­ligt vægttab på 1 kilo om ugen. Konceptet hos DDV går ud på, at du spiser dig mæt i rigelige, sunde og varierede måltider jævnt fordelt over dagen. Så der er tale om en livsstilsændring og ikke en egentlig slankekur. Det lægegodkendte kostprogram dækker fuldstændig dit daglige behov for proteiner, kulhydrater, fedtstoffer, vitaminer, mineraler og kostfibre. Derfor er det ikke kun et slankere men også et sundere liv, du får. I de lokale afdelinger oplever vi også, at fællesskabet med ligesindede er med til at støtte den enkelte undervejs i processen. De fleste synes, det er meget positivt at møde andre, der også har kæmpet med overvægten og nu har taget beslutningen om at tabe sig. For nogle er der jo tale om en livslang overvægt, så deres identitet hænger måske tæt sammen med det at være overvægtig, pointerer Inge Kauffeldt.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *