Unge piger depressive i weekenden

De nyeste tal fra Danmarks største online udbyder af terapi og coaching, Mentaline.dk, viser at unge piger langt oftere bliver deprimeret og søger onlinehjælp, i weekenden frem for ugens andre dage.

Over de seneste par måneder er bookningerne via Mentalines online bookingsystem steget eksplosivt fra 11 % til 38 % i tidsrummet fredag aften kl. 21.00 til søndag morgen kl. 04.30 og det er samtidig suverænt de unge piger mellem 15 til 24 år som står for bookingerne.

Om tendensen skyldes at børn og unge kommuniker på en anden måde end den ældre generation og at de derfor efterspørger på en ny måde at kommunikere på er uvis, men direktør Claus Kaaber mener at tendensen er interessant i et lidt større perspektiv: Unge mennesker er i dag online 24/7, det er den ældre generation ikke og alene af dén grund er det vigtigt at møde de unge mennesker på deres niveau og kommunikerer med dem dér hvor de føler sig trykke, og det er hvad vi hos Mentaline.dk kan tilbyde med vores online team af professionelle psykoterapeuter, coaches, psykiatere og psykologer.

Psykoterapeut Lars Serena fra Knebel på Djursland er en af de mange behandlere som har oplevet den massive succes som online terapi har bragt med sig, faktisk har Serenas succes med samtaler via Skype været så stor at han nu har udvidet sine åbningstiderne i weekenden ligesom han, på lige fod med mange andre på Mentaline.dk, tilbyder den første time gratis for at se om kemien passer.

Mentaline.com blev startet op af Jesper Buch som bla. Står bag Just-Eat konceptet og hans partnere i England i 2009 og i 2010 blev Mentaline.dk en realitet med et online korps af certificerede coaches og uddannet psykologer, psykoterapeuter og psykiatere

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *