Tre ugers motion på danske arbejdspladser er sluttet nu skal vinderne findes

Dansk Firmaidrætsforbunds landsdækkende motionskampagne Arbejdspladsen motionerer 30 minutter om dagen er færdig for i år, nu skal vinderholdet af en tur til St. Croix findes.

Vinderne udtrækkes mandag den 18. oktober. Der trækkes lod blandt alle de deltagende hold og en førstepræmie, som er en tur til St. Croix for hele det heldige motionshold. Derudover trækkes der lod om 16 motionspræmier i form af motionsdage til arbejdspladsen.

Kampagnen som har kørt i ugerne 37, 38 og 39 fra den 6. til den 26. september, har haft 24.600 deltagere på landsplan. Deltagerne har i løbet af de tre kampagneuger gået, cyklet, løbet og på andre måder motioneret sig til 30 minutters daglig motion. Det har indtil videre givet 10 mio. motionsminutter og stadigt flere bliver indrapporteret i denne tid.

Indtil den 4. oktober, er der mulighed for, at motionsholdene på de danske arbejdspladser kan indsende deres motionsresultater. Enten via det tilsendte motionsskema, eller ved at taste ind på kampagnens hjemmeside www.dfif.dk/mpa

De heldige vindere af kampagnen vil få besked umiddelbart efter udtrækningen den 18. oktober.

Yderligere oplysninger om kampagnen kan findes kampagnens hjemmeside, på www.dfif.dk, hvor man også kan følge med i hvor mange motionsminutter der bliver indrapporteret.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *