Topkarakter til 2Wellnes Personlig træning for små grupper

Den første evaluering af “Personlig træning for små grupper” viser at deltagerne har taget konceptet til sig.

2Wellness har netop afsluttet de første hold og tilbagemeldingerne har været positive. Alle deltagere har givet forløbet 5 stjerner ud af 5 mulige, når de har evalueret på forløbet generelt, på valget af øvelser og på variationen under forløbet.
– Jeg er meget tilfreds med disse tal, som skal ses i lyset af, at det er første gang, 2Wellness udbyder sådanne forløb. Man kunne forvente, der var nogle justeringer efterfølgende, men her ramte jeg plet første gang, fortæller Bente Tromborg, indehaver og udvikler i 2Wellness og instruktør på holdene.

“Personlig træning for små grupper” er et godt alternativ til en-til-en træning. 2Wellness personlig træning for små grupper giver fordelene ved at arbejde med en personlig træner men til en brøkdel af udgifterne i forhold til en-til-en-satsen.
Programmet skræddersyes til hver enkelt lille gruppe. Og som deltager modtager du professionel supervision, motivation og støtte samt faglig indsigt og vejledning til at nå dine træningsmål.

Individuelle hensyn og skræddersyet forløb
– deltagerne har især været glade for de individuelle rettelser og justeringer. F.eks. skriver en af deltagerne “Jeg synes, det har været godt at blive rettet på, så jeg har fået optimal udnyttelse af øvelserne”, og en anden skriver “Jeg kan mærke en forbedring af de områder, som tidligere har givet mig smerter. Øvelserne har passet og ramt godt”

“På Personlig træning for små grupper” er der kun 2-4 deltagere. Og netop fordi, der er så få deltagere på holdene, modtager den enkelte deltager professionel supervision, motivation og støtte samt faglig indsigt og vejledning til at nå sine træningsmål. Der er plads til at gå i dybden. Det gør en stor forskel.
Og som Rie Vestergaard, der har deltaget på et af holdene skriver “Jeg har fået mere forståelse af, hvordan man mærker at man rammer de rigtige muskler, og hvor langt man kan presse dem – og hvornår man skal stoppe”, slutter en tilfreds Bente Tromborg.

FAKTA

Pilates er
Effektive og målrettede øvelser
Træning i et stille og roligt tempo med en bevidst brug af åndedrættet
Øvelser i forskellige sværhedsgrader, der både kan udfordre elite-udøveren og motionisten

Dit udbytte er
Kropsbevidsthed, styrke og smidighed
Øget overskud og koncentrationsevne

Undervisningssted: Lyngbygade 8, 8600 Silkeborg

Personlig træning for små grupper
er et godt alternativ til en-til-en træning. 2Wellness personlig træning for små grupper giver fordelene ved at arbejde med en personlig træner men til en brøkdel af udgifterne i forhold til en-til-en-satsen. Programmet skræddersyes til hver enkelt lille gruppe. Du vil som deltager modtage professionel supervision, motivation og støtte samt faglig indsigt og vejledning til at nå dine træningsmål.

Du kan læse mere om Bente Tromborg og pilates på www.2Wellness.dk

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *