To regionale specialtilbud bliver til ét

Tale & Høre Instituttet med hovedafdeling i Risskov og Børn og Unge Centret Rehabilitering med hovedafdeling i Århus midtby fusionerer.

Institut for Kommunikation og Handicap Tale, Høre og Specialrådgivning. Det er navnet på et nyt specialiseret tilbud under Region Midtjylland som bliver en realitet ved årsskiftet.

Det nye specialtilbud er resultatet af en fusion mellem Tale & Høre Instituttet med hovedafdeling i Risskov og Børn og Unge Centret Rehabilitering med hovedafdeling i Århus midtby.

Formålet med fusionen er at samle ekspertisen fra de to institutioner. Dermed får borgerne et mere målrettet tilbud, hvor ekspertviden fra begge enheder kan indgå i tilbuddet til borgeren.

Tæt samarbejde
De to institutioner tilbyder i dag ambulant udredning, rådgivning og undervisning til borgere med forskellige typer handicap. I forvejen har de to institutioner et tæt samarbejde, for eksempel om borgere med senhjerneskader eller autisme.

Forstander for det nye Institut for Kommunikation og Handicap Tale, Høre og Specialrådgivning bliver John Jørgensen, der i dag er forstander på Tale & Høre Instituttet.

Undervisningen og rådgivningen fortsætter fra de hidtidige adresser.

Flere oplysninger:
Forstander John Jørgensen kan kontaktes på telefon 8728 9401
Centerchef Søren Johnsen (Region Midtjylland): telefon 8728 4041

Fakta:
Tale & Høre Instituttet tilbyder ydelser inden for kommunikationshandicap (tale, høre og sprog)

Børn og Unge Centret tilbyder ambulant behandling og rådgivning til familier til børn og unge med handicap.

Tilsammen beskæftiger de to tilbud 176 medarbejdere.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *