Thule Chasm er sportsduffeltasken der kan klare det hårde arbejde – uanset hvor du befinder dig

Thule er fokuseret på at finde nye måder at gøre det lettere for folk at være i stand til at medbringe alt, hvad der er vigtigt i livet. Ligegyldigt hvad det er. Den nye sportsduffeltaske Thule Chasm er både fleksibel og robust, og kan rumme næsten alt. Taskerne er tilgængelige i størrelser fra x-small til x-large, 27 til 130 liter. Perfekt til alle rejser store som små.

“Da vi udviklede Chasm serien har vi fokuseret på to ting – at stropperne ville være nemme at holde styr på, og det ville være let at pakke og finde ting i tasken. Ligeledes er remmene gjort lette at fjerne og vedhæfte langs siden. Og med en ekstra stor åbning, som går ud over kanten af tasken, har vi forenklet pakning og håndtering”. siger Graham Jackson, Global Product Manager Thule Group”.

Den nye Thule Chasm er en vandafvisende duffeltaske, som fås i fem størrelser og flere farver. De mindre tasker på 27 og 40 liter er perfekte til fitness eller i byen, 70 liters tasken er god til en lang weekend, mens de store 90 og 130 liters tasker er designet til længere eventyr eller ekspeditioner.

Med en ekstra stor åbning, der går ud over siderne af tasken og de aftagelige polstret stropper gør det nemt at både pakke og bære Thule Chasm – selv som en rygsæk. Indvendigt er der praktiske netlommer, der letter opbevaring af ting, som du har brug for hurtig adgang til. Undersiden af Thule Chasm er forstærket til at yde ekstra beskyttelse mod stød. Taskens anordninger gør det muligt at knytte den til en tagbagagebærer på bilen eller til at bære ekstra udstyr.

Thule Chasm er tilgængelig i udvalgte butikker fra januar 2014.

Fakta om Thule Chasm
Let at pakke og finde ting i takket være ekstra stor åbning, som også går ud over siderne.
Let at bære som en taske eller rygsæk. Praktiske netlommer på indersiden til at holde styr på dine ting.
Fremstillet af robust og vandafvisende materiale. Fås i fem størrelser fra 27 til 130 liter i mange farver.

For mere information om Thule produkter, besøg vores hjemmeside på: www.thule.com
For billeder i høj opløsning, besøg venligst Thule Group Press Room: http://www.thulegroup.com/press

Thule på Facebook: www.facebook.com/thulebringyourlife
Thule på YouTube: www.youtube.com/thule

Om Thule
Thule brandet blev etableret i Sverige i 1942. Under mottoet Bring your life tilbyder Thule et bredt sortiment af premium produkter, som forenkler transporten af dit grej og udstyr på en sikker og elegant måde. Tagbagagebærere, cykelholdere, kano- og kajakholdere, tagbokse, tilbehør til fritidskøretøj, påhængskøretøj (heste, både mm.), snekæder, bagage -og cykeltasker eller produkter til børn i form af børnesæder og multifunktionelle vogne. Produkterne sælges på mere end 125 markeder verden over.
Thule er det største brand i Thule-koncernen.
Læs mere på www.thule.com

Om Thule Crew
Thule Crew startede i 2013. Med udgangspunkt i Thules mission om at få flere til at bruge mere tid ude i naturen, er medlemmerne i Thule Crew udvalgt for at inspirere os alle til at leve et mere aktivt liv. Passionen for udendørsaktiviteter er grundlæggende for medlemmerne i Thule Crew, som med deres store humanisme også er dedikeret rollemodeller i deres respektive sportsgrene.
Læs mere på www.thule.com/thulecrew

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *