Tag ansvar NU og nå dit mål med din Personlige Træner ? online

Har du besluttet dig for at 2013 er året, hvor du tager ansvar for dit liv og kommer i mål med en forbedret livsstil, træner mere, spiser sundere og generelt har det bedre med dig selv www.f-s-a.dk har alle redskaberne. FSA giver dig nu mulighed for at nå dit mål med råd og vejledning fra nogle af Danmarks bedste træningseksperter. Det bliver ikke nemmere og mere bekvemt med din personlige træner online.

Begynd allerede NU og vælg den personlige træner, der passer bedst til dit personlige mål samt den træner, du helst vil coaches af. Du finder dem her

Med din personlige træner hos Fitness & Sports Akademiet får du adgang til brugbare og effektive redskaber, der gør vejen til dit mål mere overskuelig og tryg. Du får de bedste råd indenfor fysisk træning. Råd som passer til dit træningsniveau, optimale ernæringstips og en mental guide til et positivt og viljestærkt sind. Du kan til enhver tid spørge din personlige træner til råds og tilmed have alle dine træningsprogrammer, kostvejledninger og din træningslog med på farten via din Smartphone.

Sæt realistiske og holdbare mål NU!
Jo mere specifik dine mål er jo større er chancen for succes:
Du bør selvfølgelig vide, hvad du vil for at sætte et holdbart mål. Skriv dit mål ned og brug S M A R T- modellen. Målet bør være Specifikt, det skal være Målbart og gerne Attraktivt for dig, de skal betyde noget for dig. Målet bør selvfølgelig være Realistisk og så skal det være Tidsbestemt. Det er vigtigst at det er specifikt, målbart og attraktivt, på den måde vil din motivation være høj.

Øg dine chancer for at nå i mål med en sundere livsstil
Mange drømmer om en sundere og mere energisk livsstil. Her er et par gode råd som vil øge dine chancer for at kommer tættere på en sund livsstil:

Spis naturlige fødevarer
Drik rigeligt med vand imellem 2-3 L alt efter din kropsvægt
Undgå toksiner i din mad
Dyrk regelmæssig motion gerne 30 min. dagligt
Sørg for at få en god nattesøvn gå helst i seng før kl. 22.30
Se muligheder i dit liv frem for begrænsninger
Vær din egen bedste ven
Tag ansvar for dit liv

Fitness & Sports Akademiets overbevisning er at krop og sind hænger uløseligt sammen og derfor bør vi fodre begge dele med positiv energi og næring for at opnå en sund og bæredygtig livsstil.

“Fysisk overskud giver psykisk overskud”

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *