Tab dig ½ -1 kilo om ugen med NetSlank

Kost-Klinikken Immanuel og Frk. Skrump går online med NetSlank

Kost-Klinikken Immanuel og Frk. Skrump er ejet af Charlotte Hartvig (klinisk diætist), Alice Apel Hartvig (klinisk diætist) og Majbrittt B. L. Hansen (Master i Fitness og Træning og PB i Ernæring og Sundhed).

Med NetSlank får du din egen personlige kostplan og individuel kostvejledning live over nettet. Du kan nu sidde foran din computer hjemme eller på jobbet og modtage din personlige kostvejledning via telefonen eller skype.

Kostvejlederne og diætisterne bag Kost-Klinikken Immanuel og bøgerne Skrump dig smuk og Skrump dig glad har længe ønsket at give de kunder, som ikke bor tæt på Hellerup, eller som vil spare tid, et mere fleksibelt alternativ. Med NetSlank er du garanteret professionel vejledning og personlig kontakt selvom alt foregår online.

Din kostvejleder udformer en personlig kostplan til dig, ud fra de ønsker og behov du måtte have. Det smarte er, at du kan se kostplanen blive lavet foran dig på din egen computer. NetSlank kan bruges af alle der ønsker hjælp til vægttab, optimal træning, PCO eller sukkerafvænning. Vi tager højde for dine behov og præferencer, og hjælper dig med at blive mæt og samtidig have plads til lidt af det sjove som vin og chokolade.

Hvem siger det skal være surt at være på skrump

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *