Syv klinikker tackler sundhed på tværs

Nyt, unikt sundhedscenter i Århus slår bro mellem alternativ behandling og etableret medicin

To tænker bedre end én så når syv behandlere forener kræfterne, kan de skræddersy en vej til et bedre helbred for lige netop dig.
Det er tankegangen bag et splinternyt, holistisk klinik-fællesskab i hjertet af Århus. Her har foreløbig syv klinikker med hver deres kompetencer slået sig sammen under det fælles navn LifeGuides klinikkerne for individuel sundhed et sundhedscenter, der spænder fra sexologi til metamedicin og tankefeltterapi.
Det nye sundhedscenter samler med andre ord behandlere med vidt forskellige baggrunde, uddannelser og kompetencer for at gøre folk raske, og klinikken er desuden tilknyttet et eksternt netværk af sundhedsfaglige eksperter.

Vores helt unikke samarbejde betyder, at vi kan behandle hver enkelt patient individuelt, uanset om årsagen skal findes i deres krop eller psyke. For der kan være mange indfaldsvinkler til samme sygdom , siger heilpraktiker Bianca Ganzhorn, der har haft klinik i tre år og nu står bag det nye sundhedscenter.
Og vi oplever, at der er et stort behov for at se holistisk og individuelt på vores helbred .

Fællesskabet tæller i dag en sygeplejerske, en jordemoder, en sexolog, en kostvejleder, en heilpraktiker, en kraniosakralterapeut, en coach, en psykoterapeut, en marte meo terapeut, en metamediciner og to tankefeltterapeuter.

LifeGuides går på ingen måde uden om det etablerede sundhedssystem, selv om vores kompetencer også f.eks. omfatter akupunktur, NLP og ma-uri massage. Vi henviser gerne til læger og andre i vores netværk og vise versa , siger Bianca Ganzhorn og tilføjer, at der er plads til yderligere tre behandlere under det 360 kvm store fælles tag.

Og planerne for sundhedscentret er mange: Bl.a. rumsterer ideen om at have én månedlig gratis-dag, og stedet vil løbende være ramme om foredrag med spændende behandlere, temadage og debat-arrangementer med afsæt i film om sundhedsemner.

LifeGuides slår dørene op 1. september, hvor alle interesserede kan kigge indenfor og møde behandlerne mellem kl. 14 og 20.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *