Sygehusledelser klar ved telefonen

Ring direkte til sygehusledelser. Det er nu tilbuddet på to sygehuse i Region Nordjylland. Ledelsen på Sygehus Thy-Mors har haft tilbuddet i flere år, og nu giver Sygehus Vendsyssel samme tilbud fra 6. december.

På Sygehus Vendsyssel kan borgerne ringe den første mandag i hver måned mellem kl. 15-17 og på Sygehus Thy-Mors mellem kl. 14-15.30. Thy-Mors gennemførte dog seancen for december mandag 29. november.

Det handler om borgerinddragelse

Sygehusdirektør Ingeborg Thusgaard, Sygehus Vendsyssel, siger om formålet med den åbne telefon:

– Vi ønsker at rette mere og mere ind på brugernes ønsker. Og så vil vi gerne være med til at fremme patienttilfredsheden ved at prioritere en åben taletid for borgerne, hvor de kan få mig i tale. Jeg vil skrive et notat fra hver samtale, og alle henvendelser bliver taget seriøst, siger Ingeborg Thusgaard.

Hun er ikke i tvivl om, at der vil komme henvendelser, som kan være med til at påvirke processer og arbejdsgange på Sygehus Vendsyssel.

– Det er klart, at vi tager særlig hånd om de sager, hvor noget kan gøres bedre. Disse sager skal vi rette op på, og her er brugerne en god indgang for os, siger hun.

Det er langt fra fremmed for Ingeborg Thusgaard at snakke direkte med patienter og pårørende, som nu og da ringer til hende med en kommentar til sygehuset. Det er borgerne stadig velkomne til uden for telefontiden, men ved at sætte en fast dag på til en direkte samtale med sygehusdirektøren vil Sygehus Vendsyssel gerne signalere, at det er et område, som ledelsen prioriterer, og dermed sætter en fast tid af til.

Da Ingeborg Thusgaard tidligere var direktør for Frederikshavn Sygehus havde hun også et fast tidspunkt, hvor borgerne kunne ringe til hende.

– Det er meget lærerigt at møde borgerne direkte på den måde, og jeg ser frem til at gentage tilbuddet på Sygehus Vendsyssel, siger Ingeborg Thusgaard.

På Sygehus Vendsyssel kan alle ringe på den direkte telefon og stille spørgsmål, der har med Sygehus Vendsyssel at gøre i henholdsvis Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev eller Skagen.

Yderligere informationer
Telefonnummer til sygehusledelsen, Sygehus Vendsyssel: 99 64 15 00
Telefonnummer til sygehusledelsen, Sygehus Thy-Mors: 96 17 60 03

Kontaktperson:
Sygehusdirektør Ingeborg Thusgaard
Tlf. 99 64 15 00

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *