SundIndex trimmer kalorierne, du trimmer din sundhed

Med en personlig profil får du styr på dit kalorieregnskab.

SundIndex.dk er en ny hjemmeside, hvor motivation, vægttab og livsstil er nøglebegreberne for øget sundhed og velvære.

Her møder du ingen restriktioner i forhold til, hvad du må eller skal spise. Så længe du holder dig inden for dit individuelt beregnede kaloriebehov, vil du opnå dit ønskede vægttab.

Der logges ind med en personlig profil, og på baggrund af din højde, vægt, dit aktivitetsniveau og størrelsen af dit ønskede vægttab, beregnes dit kaloriebehov.

Du skal taste ind, hvad du spiser i løbet af dagen. Dette gøres nemt og hurtigt, da du kan gemme dine favoritmadvarer.

Fødevaredatabasen på SundIndex er stor og fyldestgørende, men kan du ikke finde det, du søger, er det nemt selv at oprette nye madvarer.
Desuden har SundIndex en motionsdatabase integreret. Dermed skal du også indtaste, hvilken motionsform du har dyrket og varigheden heraf. Resultaterne har en konsekvent betydning for dit motionsregnskab og du er derfor godt på vej til at forbedre din livsstil og opnå bedre velvære.

På din SundIndex forside får du dagen igennem oplysning om, hvor meget energi du har indtaget, samt energifordelingen i din kost. Når energibalancen er grøn, holder du dig inden for dit beregnede behov, men skifter energibalancen til rød, er det et signal om, at dit daglige behov er overskredet.

Endvidere er "Dine Daglige Bud" formuleret på SundIndex. Følger du dem, vil de hjælpe dig på rette vej i forhold til et sundt og varigt vægttab og dermed en sund livsstil. Det kan være budskaber som for eksempel at "spise mere groft" eller om at "spare på saltet".
Bliv en del af fællesskabet i SundIndex og benyt vores forum. Her kan du debattere forskellige emner om sundhed, vægttab og motivation med vores øvrige brugere.

SundIndex vil godt fra start og tilbyder derfor de første to måneder gratis ved tilmelding inden den 31.maj!

Ved yderligere spørgsmål kontaktes Kenneth Rødbro Larsen (kl@sundindex.dk) tlf. 22145456 eller Anne Kristensen (ak@sundindex.dk) tlf. 30315605.
 

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *