Sundhedsportal

Nu er det let at få sunde medarbejdere fyldt med energi, overskud og lavt sygefravær. Og så smager det godt!

Shop4Life går til kamp imod tomme kalorier, skræmmekampagner og et ustabilt blodsukker i dagligdagen. Sundhed starter med muligheden for et sundt valg, hvad enten det er for at vide mere eller spise bedre! Sunde virksomheder er ikke mere en by i Rusland! Flere og flere virksomheder sætter medarbejdernes sundhed højt, og gør positive tiltag for at optimere den enkeltes sundhed og velbefindende. Sundhed skal komme indefra, involvere både vores hjerne og hjerte, og så skal det give mening!

Shop4Life.dk har lavet en sundhedsportal der uddanner, servicere og ernære virksomhedens medarbejdere, således at den enkelte får viden om en sund livsstil, og mulighed for at vælge sunde produkter i en travl hverdag.

Shop4Life.dk- sundhedsportal indeholder foredrag, mulighed for at stille spørgsmål til et ekspertpanel af kompetente behandlere, hente sunde opskrifter, se/bruge funktionelle træningsprogrammer, læse spændende artikler om alt fra motivation til vitaminer samt en Shop4Life -snackautomat fyldt med sunde, nærende og velsmagende produkter af høj kvalitet.

Sundhedsportalen er den perfekte helhedsløsning til alle virksomheder der ønsker at hjælpe deres medarbejdere til en sundere livsstil, da den giver mulighed for at den enkelte kan få opfyldt sine individuelle behov for sund viden, målrettet aktivitet og gode, næringsrige mellemmåltider. Det skal være let at vælge sundt og derfor er sundhedsportalen netbaseret og med et fysisk ansigt på virksomheden.

Læs mere her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *